Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy ha utazásró...

Miért van az, hogy ha utazásról, nyaralásról, kirándulásról esik szó az emberek túlnyomó többsége addig jut hogy Balaton part, vagy tenger part, stb?

Figyelt kérdés
Szinte mindenki a vizet meg a parton henyélést szereti csak? Túrázás, vagy megnézni valami látványosságot az miért nem vonzó az emberek többségének?

2019. máj. 17. 09:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
52%
Tudom hogy én egyedi eset vagyok, de rühellem a tengerparti nyaralásokat. Illetve nem is ez a jó szó, de úgy érzem, hogy csak a szabijaimat és a pénzemet pocsékolom el a henyéléssel, amikor a világ olyan nagy és gyönyörű hogy egy egész élet is kevés felfedezni. Általában egy-egy hosszabb út után még fáradtabb vagyok, mint előtte, de tele vagyok élményekkel, mesélnivalóval és ez számomra mindent megér.
2019. máj. 17. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!