Ha lenne rá 500. 000 forintotok, hova utaznátok?
11/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Leginkább Észak-Amerika vagy a Skandináv országok tetszenek, de Bali vagy Hawaii sem lenne rossz. Persze kérdés, hogy ennyiből érdemes e oda menni? Majd utánajárok, de ha van valakinek tapasztalata, szívesen fogadom. Afrikában már jártam, és nem igazán vágyom vissza, így az nem opció. :)
Úgy látom, csak Észak-Amerika és Európa maradt. Én Észak-Amerikában inkább a délebbi államokba vágyom (Arizona, Texas, Kalifornia, stb.), de ez nem jön ki ennyiből.
Marad Európa, azt pedig nagyjából bejártam, Skandináviát kivéve. Én a természetet szeretem és a kisebb városokat. A vidéki Franciaország, Anglia nagyon hangulatos. Észak-Olaszország a vad hegyekkel. Sok jó hely van, neked kell eldönteni, hogy mi vonz leginkább.
Amúgy félmillió nem sok utazásra, itt Európán belül sem.
2019. máj. 12. 19:50
13/25 A kérdező kommentje:
Nem is luxus körülményeket szeretnék, egyszerű hotelek, reggeli a közértben, semmi “fenszi”, nagy kiadás. Tudom, hogy nem sok, ennyi van, ennyinek örülök. Köszönöm a válaszodat!
Miert lovod ki Del Amerikat es Azsiat? A Fold legjobb reszei. Azsiban mar azt sem tudom hanyszor voltam es Latin Amerikaba most megyek harmadszor de biztos nem utoljara. De ha ezeket kilovid akkor Afrika. En soha nem utaznek sem Europaba sem Eszak Amerikaba Mexiko kivetel.
Ha egy orszag kell akkor pl Madagaszkar, vagy Zambia, Etiopia de ha megis Azsia akkor Pakisztan.
2019. máj. 12. 20:07
15/25 A kérdező kommentje:
Más ízlésünk van, hálistennek, hiszen így érdekes ez a világ. Egészen prózai oka van annak, hogy kilőttem Ázsiát és Dél-Amerikát: nem érdekelnek. De úgy gondolom bőven van még a világon érdekes felfedezni való hely, ezért bár biztos gyönyörű helyek vannak, én mégsem vágyom oda. Afrikai körutazáson pedig,mint mondtam,már voltam, nem szeretnék visszamenni. Bár nemigazán értem, hogy mi értelme volt a válaszodnak, javasoltál három helyet, ahova már korábban leszögeztem, hogy nem mennék. 🤔
Miért, szerinted Bali hol van?:)
2019. máj. 12. 21:00
Montréalhoz annyit hozzátennék, hogy innen 2 óra autóval Ottawa, ahol kiváló múzeumok vannak, és 5 óra Toronto, ami szintén érdekes lehet egy európainak, ráadásul egy óra vonatútra van a Niagara-vízesés.
2019. máj. 12. 22:01
a Szentföldre és Jordániába mennék.
2019. máj. 12. 22:30
Azért fejenként 500 ezerből Hawaii biztos nem jön ki. Csak a repülőjegy úgy 250-300 ezer körül kezdődik, a szállás rohadt drága, stb.
2019. máj. 13. 01:24
A világ összes érdekes részét kilőtted, ami kihozható ennyi pénzből hosszabb útra. Európában max egy nagyobb spanyol vagy francia körutat tudok elképzelni elég puritán körülmények közt vagy 4-6 hosszú hétvégés városlátogatást. Amúgy abból kiindulva, hogy Ázsiába nem, de Balira mennél, szerintem fogalmad sincs mennyire gazdag kontinens. Irántól Üzbegisztánon és Nepálon át Japánig annyi különböző hely van annyira különböző kultúrákkal, hogy elmondhatatlan.
2019. máj. 13. 16:20
Kapcsolódó kérdések: