Hová utaznátok Párizsba vagy Londonba? (ÉN PÁRIZSBA SZERETNÉK ELUTAZNI)
Figyelt kérdés
Én nagyon szeretnék elutazni Párizsba, és te hová szeretnél Londonba vagy Párizsba?2018. febr. 19. 15:44
1/12 anonim válasza:
egyik szarabb hely mint a masik, menj inkabb Romaba, Barcelonaba, Liszabonba stb
2/12 anonim válasza:
Imádom Londont, általában évente 2x látogatok ki a rokonokhoz és folyamatosan fedezem fel a várost. Legközelebb májusban megyek, most egy nagy múzeum túra van tervbe véve.
Párizs nem vonzott soha.
3/12 anonim válasza:
Mindkét helyen jártam már. Párizs nekem egy kis csalódás volt, ugyanis iszonyat retkes város. Szépnek szép, de nem a kedvencem. Londonba viszont szívesen visszamennék. Nagyon tetszett az, amit eddig felfedeztem belőle.
4/12 anonim válasza:
Ha te Párizsba akarsz, akkor oda menj. mit èrdekel tèged full idegen emberek vèlemènye?
5/12 anonim válasza:
Párizsba,gyűlölöm Angliát és az angol embereket.
6/12 anonim válasza:
Párizs sem a legjobb főváros a világon, de olyan mérhetetlenül utálom a legtöbb angolt, hogy inkább mennék oda vissza. London sem rossz hely, de amúgy nem igazán izgalmas. A környékről Dublin, Edinburgh vagy Amszterdam sokkal királyabb. Ha meg Franciaország, akkor Nizza vagy Lyon.
7/12 anonim válasza:
Párizsba csak akkor mennék, ha nekem fizetnének érte.
8/12 D. Brasco válasza:
Egyik lepukkantabb retek mint a masik........meg most őszintén!Rajtad az mit segít,hogy más melyikbe menne?!
9/12 anonim válasza:
Ha választani kell Párizs és London között, akkor Párizs.
10/12 anonim válasza:
Én Londont nagyon szeretem és a környékét is. Párizs nekem is csalódás volt, igaz, csak pár napot voltunk, nem sok helyre jutottunk el. A Szajna nem szép, az egész olyan lepukkant, tele erőltetett "művészkedéssel".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!