Hová utaznátok el legszívesebben?
Figyelt kérdés
Melyik országba?Mit csináljátok ott?Mivel mennének?Ha voltatok valami jó helyen azt is szívesen várom.Minden érdekel ;)2017. dec. 27. 17:15
1/8 anonim válasza:
USA
Tetszik,hogy egy országon belül annyi a földrajzi változatosság.
2/8 D. Brasco válasza:
Legszivesebben a csendes oceani szigetvilagba mennek
3/8 anonim válasza:
Vanuatu, Kamerun, Bolivia, Nicaragua, Guatemala és még egy csomó
4/8 A kérdező kommentje:
Vmi óceáni szigetvilágba én is elmennék!;)
2017. dec. 27. 18:29
5/8 anonim válasza:
Moldova, Oroszország, Izland, Svájc, Irán, Tádzsikisztán, Türkmenisztán, Üzbegisztán, Indonézia, Brazília, Kuba, Chile, Peru. Jelenleg ezek vannak a bakancslistámon.
6/8 anonim válasza:
@5 Moldovában tapasztalt emberként mondom, hogy csak akkor menj oda, ha a világ összes országát be szeretnéd járni. Minden országot szeretek, ahol eddig voltam, Moldovát leszámítva. Transznisztria viszont baromi érdekes, oda menj inkább. Macerásabb bejutni az országba, mert szakadár terület, de sokkal királyabb, onnan meg már csak egy köpés Odessza.
7/8 anonim válasza:
Elég sok helyen jártam már, az örök kedvenc Bali. Oda bármikor visszamennék, imádtam.
Az utazós bakancslistámon a top 3 jelenleg:
Bora Bora
Rio de Janeiro
Nosy Iranja (Madagaszkár)
8/8 anonim válasza:
Skócia, mert anya álma volt mindig, de ő sajnos meghalt, mielőtt láthatta volna :)
Svájc lett volna a másik, de itt élek, úgyhogy... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!