ScodeX kérdése:
Ez a motor megfelelő lenne nekem?
Figyelt kérdés
Most szeretném megcsinálni a motoros jogsit(A1), de nemvagyok tisztában azzal, hogy egy 125cc-s motor mennyire birna 40-50km-n keresztül az úton gurulni? Amit kinéztem az egy Honda CBR 125r-es motor. De én nagyon szeretem az Enduros tipusú motorkerékpárokat és az lenne még a kérdésem, hogy egy Enduro motorkerékpárt belehet szerezni szerintetek 300-400.000ft-ért? ami persze jó álapotban van. Segitségeteket köszönöm!2019. máj. 6. 17:55
1/1 anonim válasza:
Mi az hogy mennyire lenne kepes az uton gurulni? Ez nem egy elektromos roller bakker :D persze benzin nelkul nem sokaig de amugy ha muszakilag oks egy 125 boven jo fiatalkent. 3-400 e meg kapsz mar endurot teljesen normalisat de honda nekem fenyevekkel jobban bejon mint egy enduro, de ez mar izles kerdese. Ja es amugy az eleg draga is asszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!