Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megfelelő motor lesz vagy...

Megfelelő motor lesz vagy keressek egy könnyebbet?

Figyelt kérdés

Szóval eldöntöttem hogy motoros jogsit fogok szerezni.

Nő vagyok 168 cm 50kg nem nagydarab. A barátom azt mondta ha megvan a vizsgám akkor az ő régebbi motorja jó lesz gyakorlásképpen (később vennénk egy új motort amikor már biztos vagyok benne hogy nem fogom összetörni) viszont az ő régebbi motorja egy suzuki bandit gsf 650 ami kb 230-40 kg olajjal és benzinnel..ez egy kicsit megrémiszt egyszer már ültem rajta próbálgattam de nincs sok tapasztalatom ,egyesnél feljebb még nem jártam csak próbálgattam a kanyarokat de ez egy elég nehéz motor nekem.

Úgy gondoljátok hogy ez megszokható és kis tapasztalattal el fogok bírni vele vagy jobb lenne egy könnyebb motor után nézni?

(az új motor amit vennénk is majdnem 200 kg úgyhogy sokkal lejjebb nem mennék csak ha muszáj!!)

Előre is köszönöm a válaszokat!!

2018. szept. 2. 21:15
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem biztatlak semmire, de Thaiföldön ugyanilyen, hanem kevesebb testsúllyal, fiatal huszonévesek, lányok, fiúk ilyen motorral járnak

A lány

https://www.youtube.com/watch?v=B0cPrtfKz98

Vékonnyabb srác

https://www.youtube.com/watch?v=0OEuIuX1WSQ

Néhány gazdagabb friss jogsival ilyen kaliberű gépeket vesz, amit itthon sokadik motor után vesznek, akinek van esze. Ez 207kg tankolva.

Akinek le ér a lába, kevesebb eséllyel dől el hisz meg lehet tartani, én még magasabb üléspozíciójú motoron is lábbal segítve gurulok centiket.

2018. szept. 2. 22:09
 2/2 A kérdező kommentje:
Nos a supersport motorok egy kicsit más kategóriába tartoznak ezek arra lettek kitalálva hogy az ember 150el vegyen be egy kanyart és természetesen a dinamikája ezt lehetővé is teszi, de értem a pontodat.
2018. szept. 2. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!