James Todd kérdése:
Kezdő motorosnak milyen motor lenne megfelelő amit lehet "B" kategóriás jogosítvánnyal vezetni? Első motorom lenne, de robogót nem szeretnék.
Figyelt kérdés
Nem baj ha manuális váltós, de automata váltósok előnyben.2018. aug. 10. 16:00
1/4 anonim válasza:
B-s jogsival pedig egy 50es robogó a max, váltósat meg ilyen köbcentihez feleslegesnek tartom, ha elmúltál 24 csináld meg az A-t és nem kell variálni a dolgokon.
2/4 anonim válasza:
a moped, vagy a robogó pont elég ahhoz, hogy rutint szerezz a forgalomban, szokd az esőt, sarat, szelet, hideget.
a kezdő motorra vágyónak életveszélyes egy nagyobb motor..maradj a segédmotoros kategóriánál,aztán jöhet az autó.
a segédmotorról is lehet látni a forgalmat, nem kell ahhoz nagymotor.
3/4 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam hogy friss jogsis vagyok. 8 éve vezetek minden nap autót, de szeretnék elkezdeni motorozni, ezért tettem fel a kérdést. De szerintem hallgatok arra aki írta a robogót hogy szokjam a dolgot.
2018. aug. 13. 18:35
4/4 anonim válasza:
Ha nem fontos a pakolhatóság, akkor vegyél egy AM6 blokkos 50cc motort. Aprilia, Derbi, Rieju. Annyi hátránya van, hogy tényleg sokat kell váltogatni. Viszont magasan ülsz, jó a futóműve és jól tuningolható ha kell az erő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!