Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » 100 ezer ft alatt hova tudnék...

100 ezer ft alatt hova tudnék elmenni a párommal?

Figyelt kérdés

Meg szeretném lepni a párom egy 3-4 napos külföldi utazással. A maximum, amit tudnék ràszànni, az 100 ezer lenne kettőnkre. Költő pénz és kaja nem baj, ha ezen felül van, de repjegy, transzfer, szállás és programok ill. városon belüli közlekedés jó lenne, ha kijönne ennyiből.

Időben is rugalmas vagyok, nem ragaszkodok a szezonhoz.

Mit ajànlatok, ami kijönne ennyiből?

Városnézés,illetve ha van tenger vagy óceán, akkor az is érdekelne. Programokra (múzeumok, templomok, épületek) nincs igényük, csak kívülről megnèzni. Szóval a belèpőket nem is számolom.

Amiket eddig néztek : Párizs, Milánó, Barcelona, Ciprus, Izrael.

Ezek közül melyik jönne ki a legkevesebbe?

Szállásnàl sok igényünk nincs, le tudjunk pakolni és tudjunk aludni illetve zuhanyozni.

2019. márc. 28. 21:25
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, a 7# különösen hasznos volt. Pragat is megnezem, nem jártunk még ott. Bulgáriat is, az lehet tényleg reálisabb.

Nagy igényük tényleg nincs, nem zavar, ha a szállás pl nagyon gettó.

Belföldön már mindent bejàrtunk.

2019. márc. 29. 10:59
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszi 9#, utána nézek. Szezonon kívül gondoltam mindenképp.
2019. márc. 29. 11:00
 13/18 anonim ***** válasza:
16%

"Amiket eddig néztek : Párizs, Milánó, Barcelona, Ciprus, Izrael...tenger vagy óceán

repjegy, transzfer, szállás és programok ill. városon belüli közlekedés jó lenne, ha kijönne ennyiből."

Ügyesen kinézted a legdrágább városokat.

További szép álmokat!

Ha majd felébredtél és nem csak nyomorogni akartok majd odakint, akkor -én is- Prágát javasolnám.

Prágában ennyiből úgy élhettek 3 napig mint az urak, és be tudtok ülni egy-egy étterembe is.

Az általad említett világvárosokban viszont csak a kirakatüvegen keresztül tudjátok majd megnézni, hogy mások miket esznek...

2019. márc. 29. 11:19
 14/18 anonim ***** válasza:
91%
Ezek fapadossal mind olcsó úticélok, én még hozzácsapnám a francia riviérát, Korfut, Máltát: a jegy meg tud lenni 10 körül, pláne hogy írod, hogy időben is rugalmas vagy. Szállást Korfun, Máltán nagyon olcsón kitudod hozni, Máltán az autóbérlés fillérek de a tömegközlekedés is elfogadható mind2 helyen. Sok sikert!
2019. márc. 29. 15:06
 15/18 A kérdező kommentje:

13# nem tudom miért kell bunkózni. Azért kérdezem, mert nem jártam még egyik városban sem. Nekem a repjegy és a szállás árak alapján úgy tűnt, hogy kijonne 100-bòl,ha nincsenek nagy igényeim időpontra illetve szállásbòl is megteszi a 2*-os is.. De azért kérdezem, mert nem tudom..

Köszönöm 14#! :)

2019. márc. 30. 18:56
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Hagyjuk már hogy Milánó pl a legdrágább város Európában... Menjetek Reykjavíkba, na az baromi drága! :D

Milánóba a Debrecenből induló wizz járat kb mindig 3-4 ezer Ft körül van 1 útra 1 főnek, ha csak a szállásra kell emellé költenie a 100.000ből 3-4 napra,akkor kb luxushotelben is megszállhatnak...

Én is Olaszország városait javasolnám ha még nem voltatok, a római és nápolyi járatok is sokszor nagyon olcsóak, 1 hónapja legutóbb kemény 1500ftért utaztam Pestről Nápolyba ;) csak figyelgetni kell. Ha szezonon kívül jöttök akkor a szállások is nagyon jó áron találhatóak (15.000Ft/éj/2 fő)

2019. márc. 30. 20:55
 17/18 anonim ***** válasza:
Olaszországban Bergamo és Pisa is nagyon szép városok, mindkettőnek van reptere, és általában olcsók a jegyek.
2019. márc. 31. 22:15
 18/18 A kérdező kommentje:

16# én is így láttam, hogy elég olcsók a repjegyek, ezért nem tűnt olyan elvetemült ötletnek, hogy kijonne 100- bòl, szallassal és utazással .

Párizs lehet tényleg drága, közben jobban utána néztem.

2019. ápr. 1. 07:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!