Párommal szeretnénk a jövő héten elmenni itt Magyarországon valahova ti miket tudnátok ajánlani? Többi részletes dolog lent.
Figyelt kérdés
Nézelődtem sokat itt az oldalon és az interneten is de nem találtam meg a számomra megfelelőt.
Wellnes az nálunk kilőve.
Tehát 13-14-át tervezzük, mert csak így érünk rá. Magyarországon bárhol bármi szóba jöhet természetesen szállást foglalnánk. Szeretünk kirándulni , várost nézni de bármi jópofa ötletet szívesen meghallgatunk. Akár valami éjszakai program, tehát jöhet bármi bárhol!? :)
2019. jan. 6. 16:25
1/4 anonim válasza:
Gyula
Van vár és kastély is, igazán elbűvölő a város is, illetve a Százéves Cukrászda kihagyhatatlan élmény.
2/4 A nagy Levin válasza:
Szeged. Móra múzeum, Fekete ház, Arborétum, Vadaspark,hadirecnikai kiállítás, a belváros is gyönyörű. Ennyi bele sem fér két napba. Én kétszer voltam három, illetve négy napig, de még mindig nem láttam mindent.
4/4 anonim válasza:
Sétálni és nézelődni a legjobbak:
Veszprém, Kőszeg, Tata és Tapolca.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!