100 ezer ft alatt hova tudnék elmenni a párommal?
Meg szeretném lepni a párom egy 3-4 napos külföldi utazással. A maximum, amit tudnék ràszànni, az 100 ezer lenne kettőnkre. Költő pénz és kaja nem baj, ha ezen felül van, de repjegy, transzfer, szállás és programok ill. városon belüli közlekedés jó lenne, ha kijönne ennyiből.
Időben is rugalmas vagyok, nem ragaszkodok a szezonhoz.
Mit ajànlatok, ami kijönne ennyiből?
Városnézés,illetve ha van tenger vagy óceán, akkor az is érdekelne. Programokra (múzeumok, templomok, épületek) nincs igényük, csak kívülről megnèzni. Szóval a belèpőket nem is számolom.
Amiket eddig néztek : Párizs, Milánó, Barcelona, Ciprus, Izrael.
Ezek közül melyik jönne ki a legkevesebbe?
Szállásnàl sok igényünk nincs, le tudjunk pakolni és tudjunk aludni illetve zuhanyozni.
Deb és Bud reptérről való indulás és érkezés is jó.
Bécs messze van, az kizarva.
Ócsóé sósvíz?
Bulgária vagy Horvátország nem játszik?
100ezerből 3-4nap párizs,ciprus??
Van igényed a semmiből.:DD
Ennyi pénzből még belföldön se nagyon jutsz sehova.
Menj fel valamelyik fapados társaság honlapjára (pl. Wizzair) és keress rá sorban az úticélokra, valamilyen random időpontot beállítva (nagyon sokára nem érdemes, mert valószínűleg drága lesz). Ez alapján nagyjából láthatod melyiknél számíthatsz alacsony árra. Ezután válassz ki egy elméleti dátumot, és keress szállást is szintén valamelyik elterjedt portálon (pl. booking.com) állítsd be az ár szerinti szűrést, majd a térképen nézd meg mennyire vannak rossz helyen a felajánlott szállások.
Ha ezzel megvagy még adj hozzá országtól függően napi x ezer Ft költőpénzt (nekem ez pl. most Spanyolországban 7000/főre jött ki, de ebben viszonylag sok éttermi evés is volt). Ha így kalkuláltál egy árat, és előreláthatólag beleférsz a keretbe, akkor kezdj el mélyebbre merülni a szervezésbe, ha nem, akkor lépj a következő városra.
Szerintem bőven megoldható ennyiből, főleg, ha tényleg hajlandóak vagytok néhány kompromisszumra.
50 ezer per fő? Necces. En is inkabb a kornyezo orszagokat javasolnam.
Szallas pl airbnb.
En nemreg Angliaban voltam 5 napot, airbnb szallas, tehat csak egy szobam volt egy 2 szintes hazban, olcso hajnali fapados, de meg igy is több mint 100 ezer volt az összköltesem. Csak nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!