Lenne valaki aki vállalkozna erre? Van egy álmom hogy veszek egy lakókocsit és bejárom vele a egész világot. Többi lejjebb
Bakker!
Senki sem akart lelombozni, csak itt -többnyire- mindenki rendszeresen utazgat, és reálisan látja a lehetőségeket.
Te meg -gyaníthatóan- sohasem voltál még sehol és csupán képzelegsz az álomvilágodban.
(Talán még jogosítványod sincsen.)
Felőlünk bejárhatod majd "az egész világot", de -ne feledd, hogy- útba esik majd egy-két óceán is...
Természetesen álmodban nem volt akadálya, hogy átautózzál a lakókocsiddal pl. Ausztráliába vagy az USA-ba, de ha felébredsz, lesznek nehézségeid ezzel.
Na de hajrá!
10# vagyok
Kerdező ne csüggedj, igenis igenis kell hogy vmire vágyakozhasson az ember, ez is egy cél....
Mondjuk én pl abból látom megvalósíthatónak, hogy örökölni fogok néhány éven belül, és szeretném legalább ha nem is az egész világot, de Európát körbejárni lakóautóval. Aztán majd ha meguntam, eladom a lakóautót :-)
Nekem ebben az tetszik hogy az ember nincs fix szálláshoz kötve, ott áll meg és akkor amikor akar....Volt nagyobb autóm és sokszor aludtam benne, tengerparton, és nagyon élveztem!
13-as,te is olyan vagy mint a kerdező,neked se sok fogalmad lehet a lakókocsizásról!Mindketten egy alomvilagban eltek ezzel kapcsolatban!
Sikerült is leírnod a legnaivabb mondatot ezzel kapcsolatban
"Nekem ebben az tetszik hogy az ember nincs fix szálláshoz kötve, ott áll meg és akkor amikor akar...."
A legszebb az egeszben az hogy ez igy ahogy van nem igaz!Ne is zavarjon,hogy gyakorlatilag az osszes europai orszagban egy csomó helyről ki vann tiltva a lakóautók!Tehat ez az ott allok meg ahol akarok dolog régen megbukott....ezt maximum a skandináv orszagokban tudod megcsinalni,ott ezt szabad!De mashol főleg tolunk nyugatra ugy megbüntetnek vele hogy belerokkansz!
A többiről ne is beszeljünk!
Kis olvasnivaló az álmodozóknak:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!