Baróthiking kérdése:
Szentes autó busz állomástól Makó autó busz állomásig az egészbuszjegy? és Makótól szegedig Az egész buszjegy?
Figyelt kérdés
Internetes oldalakat néztem de az biztos hogy busszal megyek!Pontos árak kellenek hogy össze tudjam adni hogy mennyit fogok fizetni a két utazáskor!2016. okt. 5. 11:35
1/6 anonim válasza:
Most akkor nézzük meg helyetted a neten?
2/6 anonim válasza:
De még a kérdést se sikerült ember módjára leírni.
3/6 A kérdező kommentje:
Akkor hogy írjam meg a kérdésem,
Én csak annyit akarok megtudni hogy mennyibe kerül nekem az egész árú jegy szentesről makóig és makótól szegedig!?
2016. okt. 5. 20:39
4/6 anonim válasza:
Ha nem tudod megkeresni a neten, akkor hívd fel a busztársaságot, majd ők megmondják, kikeresik helyetted.
5/6 anonim válasza:
Fent rákattintasz a csak Volán járatokra, beírod a településeket és kiírja jobb oldalt az árát.
6/6 anonim válasza:
Végre valaki értelmes választ is adott, nem csak osztja az észt, mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!