Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Melyik országba költözzünk ki?

Melyik országba költözzünk ki?

Figyelt kérdés
Olyan helyre költöznék, ahol nem sok eső esik, majdnem mindíg jó idő van, még ha nem is nyári kánikula. Lehetőleg EU-s ország legyen, és legyen munka lehetőség szóval Spanyol ország kiesik, mert ott nagy a munkanélküliség. Angliában élünk már 8 éve. Szóval angolul beszélünk. De szívesen megtanulok bármilyen nyelvet.
2019. febr. 28. 10:19
 1/8 anonim válasza:
Málta.
2019. febr. 28. 10:57
 2/8 D. Brasco ***** válasza:
Azokon a helyeken ahol jo idő van,ott van kb a legnagyobb munkanélküliség,szóval ez a 22-es csapdája lesz!
2019. febr. 28. 11:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Sosem értettem ezt. Időjárásnak mi köze hogy hol akarsz élni? Nálam a legutolsó szempont ez. Elmehetsz te a tengerpartra, jó melegbe, de ha ló*art nem keresel, akkor nem éri meg. Vagy neked igen?
2019. febr. 28. 11:53
 4/8 A kérdező kommentje:
Málta 😊 pont erre gondoltam. Vendéglátóiparban biztos el tudnánk helyezkedni. Az idő járásásnak rengeteg jelentősége van a mindennapokban. Az ember általános közérzete 1000szer jobb egy napsütötte időben, mint állandó nyirkos levegőben, felhők állat hűvösben. Igazából a hideg nem zavar, inkább a napsütés hiánya. Igazából a brexit miatt is gondoltam hogy jobb lenne időben lelépni. Mert most még biztos, és viszonylag jó munkahelyünk van. De lesz e értelme maradni?
2019. febr. 28. 12:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Én mit főzzek délután?
2019. febr. 28. 13:17
 6/8 anonim ***** válasza:
Kanári-szigetek
2019. febr. 28. 16:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Málta túl kicsi és rogyásig van migránsokkal.
2019. febr. 28. 16:18
 8/8 anonim ***** válasza:
"Az ember általános közérzete 1000szer jobb egy napsütötte időben" nem feltetlen igaz. Nem hinnem, hogy esosebb eghajlaton elo emberek szuksegszeruen boldogtalanok es gyakori napsutesben elok mindig boldogok. Amugy a szamodra legmegfelelobb orszag szerintem Portugalia lesz.
2019. márc. 1. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!