Melyik országba költözzünk ki?
Figyelt kérdés
Olyan helyre költöznék, ahol nem sok eső esik, majdnem mindíg jó idő van, még ha nem is nyári kánikula. Lehetőleg EU-s ország legyen, és legyen munka lehetőség szóval Spanyol ország kiesik, mert ott nagy a munkanélküliség. Angliában élünk már 8 éve. Szóval angolul beszélünk. De szívesen megtanulok bármilyen nyelvet.2019. febr. 28. 10:19
2/8 D. Brasco válasza:
Azokon a helyeken ahol jo idő van,ott van kb a legnagyobb munkanélküliség,szóval ez a 22-es csapdája lesz!
3/8 anonim válasza:
Sosem értettem ezt. Időjárásnak mi köze hogy hol akarsz élni? Nálam a legutolsó szempont ez. Elmehetsz te a tengerpartra, jó melegbe, de ha ló*art nem keresel, akkor nem éri meg. Vagy neked igen?
4/8 A kérdező kommentje:
Málta 😊 pont erre gondoltam. Vendéglátóiparban biztos el tudnánk helyezkedni. Az idő járásásnak rengeteg jelentősége van a mindennapokban. Az ember általános közérzete 1000szer jobb egy napsütötte időben, mint állandó nyirkos levegőben, felhők állat hűvösben. Igazából a hideg nem zavar, inkább a napsütés hiánya. Igazából a brexit miatt is gondoltam hogy jobb lenne időben lelépni. Mert most még biztos, és viszonylag jó munkahelyünk van. De lesz e értelme maradni?
2019. febr. 28. 12:48
7/8 anonim válasza:
Málta túl kicsi és rogyásig van migránsokkal.
8/8 anonim válasza:
"Az ember általános közérzete 1000szer jobb egy napsütötte időben" nem feltetlen igaz. Nem hinnem, hogy esosebb eghajlaton elo emberek szuksegszeruen boldogtalanok es gyakori napsutesben elok mindig boldogok. Amugy a szamodra legmegfelelobb orszag szerintem Portugalia lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!