Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Van valaki most Dubajba?

Van valaki most Dubajba?

Figyelt kérdés
Milyen időjárás van most ott? Fürdésre való?
2019. febr. 24. 08:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
37%
Az megvan, hogy nem kell ehhez ott lenni? 25-27 fok, napsütés, a tenger 21-22 fokos. Szóval ha mondjuk május végén szoktál már csobbanni a Balatonban, akkor kitűnő strandidő ez.
2019. febr. 24. 08:32
 2/12 anonim válasza:
59%
Baratod az idojaras jelnto a applikacio, de egyebkent ott vagyok es 27 fok van es megfagyok a tengerben
2019. febr. 24. 09:50
 3/12 A kérdező kommentje:
Na ettől féltem, köszi mindkettőtöknek
2019. febr. 24. 10:03
 4/12 MrPifta ***** válasza:
bele a városba? amit te akartál írni, az DubajbaN. Sokan vannak ott most is, de mint írták, vannak időjárást jelentő weboldalak
2019. febr. 24. 12:57
 5/12 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló, köszönöm a helyesirási kijavítást, véletlenül írtam hibásan. Gondoltam megkérdezem esetleg egy ilyen oldalon, hátha azok az emberek akik épp ott vannak pontosabban le tudják írni, mivel 3 gyerekkel megyünk és jobban fel kell készülnöm
2019. febr. 24. 14:01
 6/12 anonim ***** válasza:
21-22 fokos vízbe simán bele lehet menni, ha éppen nem felhős az ég meg nem fúj nagyon a szél az a 25-27 fok is elég meleg, simán le lehet égni. Mondjuk az időjárás ilyenkor változékony, de biztos lesznek olyan napok amikor fürdeni is tudtok.
2019. febr. 24. 14:08
 7/12 anonim ***** válasza:
Ugyan elhisszük, hogy véletlenül nem figyeltél a babebanben órán általános iskola harmadikban, de azt már nem, hogy nem jöttél még rá arra, a nyomkodós telefonodon ott a google, ami keresésre is kiváló. Igen, időjárás keresésre is...
2019. febr. 24. 16:17
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem kell a primitív kötekedés, nem muszáj kommentálni
2019. febr. 24. 17:19
 9/12 anonim ***** válasza:
Arra is lehetett volna használni, hogy megnézd, ilyenkor nem igazán van rendes strandidő.
2019. febr. 25. 00:29
 10/12 A kérdező kommentje:
Ha ennyire okos vagy, kezdd el használni te is az okostelefonodat és potyogd be a Googleba, hogy mit lehet csinálni ha valaki unatkozik. Ha az jön ki, hogy okoskodj a gyakorikerdesek.hu-n,nem szóltam semmit ;) te vagy az, akinek a kommentjeire senki nem kíváncsi, csak szólok.
2019. febr. 25. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!