Dubajba utazni inkabb Wizz Air vagy Emirates?
5:50 perc az ut. Nem tudom melyiket valasszam..
Tegnap elott ertunk haza Velencebol es Ryanairrel mentunk. Iszonyat kenyelmetlen volt. Nagyon pici volt a szek,rossz volt nagyon..
Eddig csak Britishel utaztunk es az nagyon jo volt.
Szerintetek? Egy ilyen hosszu utra azert kenyelmesebb lenne Emirates?
Vagy a Wizznek is vannak kenyelmesebb gepei?
Nyilván Emirates, ez egyértelmű, ha ki tudod fizetni. Jó mondjuk ők se a legjobb gépeiket küldik Budapestre.
Emirates, ha annyira nem számít a pénz.
Na de epp ez a kerdes...
Hogy ar ertek aranyban megeri-e?
Mert oke hogy emirates dragabb 50-el ha az ulohely ugyanolyan f**s lesz mint Ryannel mert a szar gepeket kuldik ide.
Egy általános iskola 4. osztályos tanuló el tudná dönteni a dillemmádat. A cég ennyi, B cég annyi az adott időpontban.
És jól írtad, az út kb egyforma ideig tart, mint minden légitársaságnál, mindkét repülőnek két szárnya lesz. Az egyiken tolnak eléd némi kaját, a másikon fizetsz érte, az egyik ilyen színű, a másik amolyan. De jól mondod, sok más különbséget nem fogsz észrevvenni,.
Szerintem sokszor az Emirates kb annyira jó árban, mint a Wizzair, ilyenkor nem kérdés, hogy őket kell választani. Amikor viszont az összköltséged kevesebb a Wizzairnél, nem tudom mi értelme lenne egy másik cvégnek.
Mondom ezt úgy, hogy szerintem nem volt rajtad szemüveg, amikor a BA-t minőségi cégnek értékelted, és kicsit túltoltad a sznobságot, amikor a Ryanairben nem láttad meg a hihetetlen profizmust.
Nagyon sötét vagy.
Döntsd el magad:
Amúgy a Wizzair szar, ha nem fizetsz, eltesznek egymás mellől, felárat a kézipoggyászra, külön fizetsza feladhatóért és nincs kaja se. Monitor se.
De ha számít az 50.000, menj a wizz-el, ki lehet bírni.
Wizzair: Kétszer utaztam velük, köszönöm szépen, bőven elég volt egy életre. Borzalmas a kiszolgálás a gépen, az utasok helycserés "játéka" egyenesen nevetséges. Felesleges plusz pénzt fizetni az elsőbbségiért, ugyanis a pofátlanabb utasok simán félrelöknek és szaladnak melletted, hogy hamarabb a gépre jussanak.
Emirates: Ég és föld a különbség közte, és a Wizz Air között. Ha teheted, érdemes a repülőn business-en utazni, úgy könnyebben kibírható az utazás. Szerintem megéri az Emirates a plusz pénzt, legalábbis nekem sokkal nagyobb élményt adott így, hogy nem másokkal összezsúfolódva kellett utaznom, hanem volt saját terem.
Én is utaztam mindkettővel, nyilván nem egy kategória a kettő, de nekem a Wizzair-rel sem volt különösebb gondom.
Ha viszont neked egy 2 órás Ryanair út annyira kibírhatatlan volt, akkor mindenképpen Emirates business classon utazz. Persze az félmillió lesz és nem hatvanezer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!