Ha holnap hajnali 4-kor kell kelnem akkor ma mikor feküdjek le hogy rendesen kipihenhessem magam? (átlag fél 7 körül kelek és éjfél körül alszok el)
Figyelt kérdés
Korán utazás miatt kérdezem.2019. febr. 23. 00:12
1/7 anonim válasza:
Ez de buta kérdés. Ha 06:30-kor kelsz, és 00:00-kor fekszel, akkor 6,5 órát alszol általában. Ha 4-kor kell kelned, és a 6,5 óra alvás megfelel neked, akkor csak vissza kell számolnod.
De egyébként én kb. 21:00-22:00-körüli fekvést ajánlottam volna.
2/7 Balogh Bence 2019 válasza:
Egyszer kibírod, hogy nem alszod ki magad :) Valószínűleg úgyse fogsz tudni elaludni éjfél előtt, mert már beállt rá a szervezeted.
Amúgy én 19.30-at javasolnék. Fél óra alatt elvileg kb. elalszol, és akkor 8 óát alszol.
3/7 anonim válasza:
Én általában 1:30-kor szoktam lefeküdni, de ha a reggel 6 órási géppel megyek és 3-kor kell kelni, akkor megpróbálok lefeküdni és elaludni 23:30 körül, ami általában nem szokott sikerülni. Ilyenkor azért benne van az emberben az adrenalin, úgyhogy 3-kor simán kipattanok az ágyból és nem is szoktam fáradt lenni aznap a rövid alvás ellenére. Ha repülővel mész és nem kell végezni, akkor a gépen is lehet kicsit még aludni.
5/7 anonim válasza:
Nekem mindegy lenne, mikor feküdnék le, akkor is olyan lennék, mint a mosott szar...
6/7 anonim válasza:
Ez az, annyira egyèni. Van , akinek meg sem kottyan az egyszeri korábban kelés, van, aki hiába fekszik le akármilyen hamar, úgysem tud elaludni. Igazából ha nem kell valami komoly szellemi teljesítményt nyújtanod, tulajdonképpen mindegy is, max kókadt leszel egy napig. Velem volt olyan, hogy a nettó kétnapos városnézésből az első délutánt átaludtam a szállodában, mert hajszás hetem volt előtte. Egyáltalán nem bántam meg, mert utána sokkal jobban élveztem a maradék időt és még az éjszakaba is bele tudtuk vetni magunkat.
7/7 anonim válasza:
Minden nap 3kor kelek, 21kor fekszem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!