Már volt ilyen furcsa érzésetek? (többi lent)
A barátnőmék két éve kimentek Kanadába.Egyszer-kétszer wbkameráztam,és nagyon sokszor beszélgettem a lánnyal,de mindig valami olyasmit éreztem,mintha vonzana az a környék,és amikor ránéztem a lányra,és átgondoltam,hogy ő most tőlünk nagyon messze van,akkor örültem,hogy neki ilyen jó.És mikor a testvérei születtek(már ott Torontoban),akkor is örültem.De aki barátnőm Magyarországon van,azoknak ha testvérei születtek,akkor annak egyáltalán nem örültem,közömbös volt a számomra.És szeretném,ha egyszer én is kijuthatnék Kanadába,Torontoba.
És amikor a lány írt rám,akkor nagyon örültem,és mindig kértem,hogy mutasson képeket.Ez most kíváncsiság??Vagy én ilyen kalandravágyó 14 éves lány vagyok??:D
Amúgy Magyarországon is ugyanolyan jóba voltam a lánnyal,szóval nem változott a helyzet gyakorlatilag semmit,csak ők messze vannak,én meg még mindig ugyanott.Szeretnék a lány helyébe lenni..:P
Nem irigy vagyok,mert örülök a sikereiknek,hanem én is odavágyok.Rólam ugye fontos tudni,hogy örökbefogadott vagyok,tehát még plussz ez is van,hogy szoktam álmodozni róla h milyen lehet egy olyan családdal élni,akiknél mondjuk az apa nem alkoholista,fiatal,helyes,és az anya is fiatal,és szép.Nem mondom,hogy az én anyukám rossz,csak azt mondom,hogy fiatalabbak is lehetnének,mert tesókat is akartam,csak hát nem lehetett sohasem:( se örökbefogadva,se amúgy:(
Voltak hasonló érzéseid??Ha igen és ha nem,akkor is írd le,hogy mit gondolsz ezekről a dolgokról!
Megértem a helyzetedet.
Olykor én is elvágyódom külföldre.Egy eldugott helyre ahol senki se ismer és csak én lehetek :P
Kb 13 éves korom óta álmodozok ilyenekről,legalábbis ha nem fiatalabb korom óta :D Bár az is meglehet.
Néha én is nagyon szeretnék innen elmenni Talán ott jobban érezném magam mint itt.:S Nem tudom.Ott is vannak veszélyek természetesen, külföldön sem fenékig tejfel az élet tudom, de szeretnék egyszer világot látni.
Lehet hülyének fogsz nézni , de ha életemben nem jutok el legalább egy szigetre vagy nem tudom valami nagyon szép helyre akkor nem volt érdemes élnem. Nézhetnek hülyének emiatt de nagyon nem érdekel:D Szerintem nem Ide kellett volna születnem:) Erre már rájöttem.De mindenkinek vannak feladatai az Életében csak rá kell jönni.
A kalandvágyaddal pedig semmi gond nincs,csak tudd hol a határ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!