Nagyon furcsa az h karacsonykor nincs ho? Pl Californiaba vagy Floridaba stb.
Én többször töltöttem már a karácsonyt, szilvesztert Egyiptomban (ott sincs hó), egy kicsit azért furcsa volt...
De én nem zavartattam magam, megtartottuk a karácsonyt fenyőfa nélkül is!... :-))
Azért az IGAZI karácsony mégis itthon van, mert itt az utcák, boltok, minden karácsonyi hangulatú, még akkor is, ha épp nincs hó...
Kaliforniaban akkora siparadicsomok vannak, mint svajcban...
Vannak akkora hegyek, mint a Mont Blanc. A partvideken persze nincs ho, de akinek hianyzik, annak egy ora kocsival ;-)
16 éves vagyok és 10 éves korom óta élünk Floridában (Fort lauderdale). Az elején nagyon furcs volt,hogy nincs hó és 23-án még strandoltunk. Díszíteni itt is feldíszítik a pálmafákat,üzleteket és a bevásárlóközpontok is ugyan úgy néznek ki karácsonykor itt,mint Magyarotszágon. Fát is állítanak,ugyanúgy feldíszítve. Lényegéban semmiben sem különbözik a karácsony itt,mint Magyarországon,csak nincs hó.
Barbi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!