Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Missed ab után volt furcsa...

Missed ab után volt furcsa érzésetek?

Figyelt kérdés
Amikor leülök, néha nem tudom, hogy a méhem szúródik, vagy a beleim, de mintha valami tolódna felfelé bennem,és szúrós érzés. Mi lehet ez? A műtét előtt nagyon fájt a tágító felhelyezése, eléggé szúrt, és nem tudom, hogy most annak a helye fáj, vagy mi lehet ez? (5 napja volt missed ab-om)
2009. júl. 20. 18:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt semmi ilyen érzésem. Annyi volt, hogy mivel ülő munkát végzem, sokat nyomódhatott a hasam és akkor fájt egy kicsit. De amikor munka után haza mentem, pihentem délután és meg is szűnt néhány nap után a fájás. Ha nem múlik, akkor szerintem mindenképp menj vissza orvoshoz! Nehogy valami problémád legyen.
2009. júl. 20. 18:19
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem menj vissza a dokihoz,aki műtött,nézzen meg UH-n,mert lehet benned maradt valami!Mostanában sok ilyet hall az ember,nehogy bajod legyen később!Ne hagyd magad lerázni!!!

Jobbulást!

2009. júl. 20. 18:35
 3/6 A kérdező kommentje:

ha a héten nem múlik el, akkor jövő héten visszamegyek hozzá, mert aug. 1-től szabin lesz 23.-ig. Atán csak 24.-re van időpontom.

De tényleg senkinek nem volt semmi hasonló érzése? Bélszél oozhatja vajon? :( Jaj nagyon félek, nehogy valami gond legyen.

2009. júl. 20. 19:58
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem húzódik össze a méhed. Ha nem vagy lázas, nem jönnek nagy darabok belőled, nem lehet gond. Pihenj sokat, szedj vitamint. Én 4 nap után mentem dolgozni, de mint a fal olyan fehér voltam és szédültem is. A hasam is jó ideig érzékeny volt, fájdogált, a nadrág is szorította sokáig. Szerintem nem egyformán viseljük.

Persze, ha az orvos szava nyugtat meg, természetesen menj vissza minél előbb.

Jobbulást!

2009. júl. 20. 20:23
 5/6 A kérdező kommentje:

Szerencsére nem vagyok lázas, és nem is voltam, illetve darabok egyáltalán nem is jöttek belőlem. nagyon gyenge vérzésem an, de csak tisztasági betétet kell használnom.

Csütörtökön jöttem ki a kórházból, aznap, és pénteken egész nap feküdtem, szombaton csak egy kevés ideig voltam fent, vasárnap már egy kicsit tovább, ma meg nem is feküdtem, de érzem, hogy nem vagyok olyan formában még, mint előtte. Még jó, hogy ezen a héten szabin vagyok.

2009. júl. 20. 20:39
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én még mindig csak azt mondom,hogy inkább nézzen meg a doki és ne találjon semmit,minthogy baj legyen!Mindenképpen keresd fel a dokit,aki műtött!Nekem is volt ab.-om tavaly,de nem éreztem ilyet!Szarul voltam,de inkább lelki eredetű volt,mint utóbb kiderült!

Jó egészséget neked és gyors felépülést!

2009. júl. 21. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!