Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hány országban voltál már?...

Hány országban voltál már? Melyik volt a legmesszebbi? Melyik volt, ahova szívesen visszamennél?

Figyelt kérdés
Esetleg kort + nemet írj kérlek :)

2018. szept. 30. 23:55
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

5 évig kamionoztam és rengeteg helyen jártam, pihenő időmben bejártam a városokat, meg csak úgy egymagamba elmentem szép helyekre is ha éppen úgy jött ki a lépés.

Szlovákia, Csehország, Lengyelország, Ukrajna, Románia, Szerbia, Horvátország, Olaszország, Svájc, Ausztria, Németország, Franciaország, Spanyolország, Anglia, Írország, Hollandia. Hirtelen ennyi jutott eszembe ahol már jártam. Persze amit még nem írtam Kanada, ott egy rokonomnál voltam vendégségbe majdnem 1 hónapot. Igen az volt a legmesszebb ország ahol jártam.

Visszamennék mert szép hely, de az ottani átlaghőmérsékletek amik jellemzőek azokat nem szeretem, én jobban szeretek melegebb helyeken lenni.

Spanyolország az ahová szívesen visszamennék, főleg a tengerparti részeire.

2018. okt. 1. 09:50
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűbb, ha azt írom, hogy Európában szinte minden országban voltam már. Sok helyen többször is, több városban is.

A legmesszebbi USA. Oda szívesen visszamennék más részeit is megnézni.

2018. okt. 1. 09:51
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Eddig 57 országban jártam, legmesszebb Új-Zélandon (ezzel mondjuk ezt maxoltam is). A leginkább szívem csücske országok eddig Ukrajna, Kazahsztán és Bosznia-Hercegovina voltak.

28/F

2018. okt. 1. 11:29
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

21 országban voltam, a legmesszebbi Kanada volt. Angliába folyamatosan járok vissza, mert imádom. Ahova jelenleg nem tudok vissza menni, de nagyon szívesen mennék, az az USA.

22N

2018. okt. 1. 11:44
 15/30 A kérdező kommentje:

Kazahsztánban mikor és hogy jutottál el? Melyik városokban voltál? Mit érdemes megnézni? Miért tetszett kiemelkedően? :)

Oda szeretnék tervezni egy motoros túrát (Románia - Moldova - Ukrajna - Oroszo.), majd balti államok irányából hazajönni.

2018. okt. 1. 13:35
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
@15 Tavaly voltam, a Világkiállítás idején. Mióta a WizzAir repül közvetlenül Asztanába, azóta kimondottan egyszerű az eljutás. Asztanában meg Almaty-ban voltam, plusz pár napot vidéken. Asztana felejtős, Almaty jó, a vidéki Kazahsztán felejthetetlen.
2018. okt. 1. 13:48
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Én ha jól számolom olyan 10 országban jártam eddig. Ezek közül pedig a legmesszebb Skócia volt. És hogy melyikbe mennék vissza? Szerintem az összesbe :)
2018. okt. 1. 14:29
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Kb. 30 országban jártam legtávolabbi Új-Zéland volt.

36/N

2018. okt. 1. 17:40
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

Én sok helyen jártam, szinte minden európai országban, legmesszebb India és USA volt. Most Dél-Amerikába készülök, arra még nem voltam.

Nagyon szeretem a sivatagot, nekem Jordánia nagyon tetszett, tervezek más sivatagi utakat is, főleg Afrikába. Kazahsztánba én is évek óta mennék, de még valahogy nem jött össze.

Európán belül Franciaországot és Angliát nagyon megszerettem, inkább a vidéket, a nagyvárosok szerintem nem hangulatosak.

(a koromat le se merem írni, nő vagyok :-)

2018. okt. 1. 22:29
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
33 ország, Japán, 43F
2018. okt. 2. 00:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!