Ha tehetnéd, visszamennél az időben, hogy újra gyerek lehess?
Ha igen, akkor kb. mennyi idős szeretnél lenni újra?
Én éppen a gyerekkori játékaimat nézegetem, és eszembejutott, hogy milyen jó is volt 4-5 évesnek lenni. Játszottam a barátnőimmel, az egész élet olyan varázslatosnak tűnt. Most se rossz az élet, de teljesen más. Anno nem is volt számítógépünk, nem néztük közösen a tévét, mindig el tudtuk foglalni magunkat kisgyerekként. Nem, mint a mostani gyerekek zöme.
Tényleg megszépülnek az emlékek.
Egyrészt jó volt gyerekként, olyan volt mintha végtelen lenne az idő, vagy középsulisként is. Mindig elég volt egy kis tanulás, meg játék egész nap.
Másrészt viszont folyton kiközösítettek, lányoknál sem voltam sikeres, szakközép kb a pokol volt számomra, mindemellett otthon egy alkoholista apa várt.
Ettől függetlenül visszamennék és elkezdenék valamilyen számítógépes dolgot csinálni, 3D modellezés, látványtervezés, programozás, és akkor 8 elb...szott egyetemi év helyett már 18-20 évesen elmehetnék nettó 300-ért.
Otthon laknék 25 éves koromig, majd vennék egy lakást még abban az időben amikor nem drágulnak meg 2x akkora árra.
25 éves koromra lenne hitelmentes lakásom, munkám, autóm...szóval lehetne jobban csinálni. Volt ismerős aki ezt csinálta konkrétan, ma meg projektvezető ilyen területen, jól keres, és megvan mindene amit átlag ember kívánhat.
Jelenleg meg? 27 évesen albérletben lakom, lakásvásárlás esélytelen, jövőre talán egy autó meglesz, szóval van még hova fejlődni.
Igen, óvodás korba visszamennék szívesen, mert akkor még nem volt házifeladat sem, egész nap csak játszhattunk. Jó lenne újból megtapasztalni azt a stresszmentes életet, amikor még nem az jár minden egyes nap a fejedben, hogy vajon miből fizeted be a számláidat. Így felnőttként már el sem tudom képzelni, milyen érzés volt. Jó lenne akár csak egy pár napra átélni újra.
31/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!