Miért "divat" mostanság az, hogy egy kb 30-40év körüli nő felrúgja az addigi házassági életét (1-3 gyerek) azt csak úgy lelécel egy ilyen 17-25 éves sráccal?
Vannak ismerőseim ahol ez sajnos megtörtént dolog.
Ki mit gondol erről?
U.I: ilyenkor mi játszódik le a nő agyában, de most komolyan?
Azért mert te már láttál ilyet a környezetedben, attól még nem "divat"!
Én pl. 2 pasit is ismerek, aki tud kötni, mégsem hiszem, hogy ez a férfiak körében divat lenne.
Felelőtlen nők, férfiak, azaz emberek mindig is voltak és lesznek, az idők kezdete óta.
És egy férfiéban?
Ugyanezt megteszik a férfiak is.
Olyat még nem láttam ismerősök körében, hogy egy nő otthagyta volna a gyerekét.
Egyébként meg néha nem rossz, ha szétmegy egy pár, sőt, az a jó megoldás.
"40 éves nőnek már felnőttek a gyerekei, a férje évek óta nem nyúl hozzá... mit várjon, csodát?"
Egy negyven éves nőnek a mai (meg a 20 évvel ezelőtti szokásokat figyelembe véve) inkább maximum középiskolásak a gyerekei, vagy még 10 évesek is alig múltak.
Másrészt meg ha egy 17-25 éves srác vonzónak találja negyven évesen, akkor valószínűleg bomba formában van, így meg nem feltételezném azt, hogy a férjük hozzá se nyúl.
Viszont én óva inteném attól a kérdezőt, hogy egy ilyen nevetségesen kicsi mintából mint az ismerősi köre, ilyen messzemenő következtetéseket vonjon le. Én például egy ilyen esetet sem ismerek, viszont pont ugyan olyan butaság lenne a részemről ha ez alapján azt mondanám, hogy ilyen nincs. Tuti vannak ilyen esetek, de nem hinném, hogy általánosak vagy "divatosak".
Divat?
Egy ilyen nőt sem ismerek, de férfit annál többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!