Mit vittetek magatokkal Európán belüli költözéskor?
Figyelt kérdés
Elsőre csak szobát bérlünk és ha későbbiekben sikerül lakást bérelni, akkor gondoltuk kihozatni a bedobozolt dolgokat. Bútor, ruhák nagy része eladva, elajándékozva lenne.2018. szept. 17. 22:15
1/6 anonim válasza:
Hat, ha még csak szobat bereltek, ami be van rendezve, akkor főleg ruhák. Amugy agyneműhuzat, turolköző, piperecikkek, de ha gondoljátok megvehetitek kinn is. Csak olyat egyenlőre,amire biztos szükségetek lesz!
2/6 anonim válasza:
Ami szükséges a mindennapi élethez. Ruhák, tisztálkodószerek, gyakran használt elektromos kütyük és tartozékok, némi konyhafelszerelés, iratok, stb.
3/6 anonim válasza:
Az irataimat és némi készpénzt. :D
Mindent itt vettem.
4/6 anonim válasza:
A macijaimat! Tele volt velük a kézi bőrönd. (33 éves voltam, amikor költöztem, férfi , ez utóbbi nem változott) Iratokat -- az egyetemi indexre sokan nem gondolnak, pedig kellett már. Amúgy csak azt, amit pár napra is vinnél, mindent kapni itt, ki gondolta volna :D
Ps. Én Kanadába költöztem, de ugyanaz.
5/6 anonim válasza:
Én anno egy 15 kilós bőrönddel és egy kisebb hátizsákkal költöztem, minden mást elajándékoztam a barátaimnak, illetve ami maradt, azt leadtam adományként. Vittem a kedvenc ruháim/alsóneműim/2 pár cipőm, ez volt a bőrönd fele, ágyneműt (csak egy szettet az első napokra, éjjel érkeztem az első szállásomra), pár kedvenc könyvet, a fontosabb iratokat, töltőt/adaptert. A kis hátizsákomban pedig a laptopom és a tartozékait ill. egy kis doboznyi mindenféle emléket az utazásaimról. Minden mást már kinn vettem.
6/6 anonim válasza:
En egy más teszta vagyok. De a ti esetetekben iratok, ruhak, agynemű, könyvek, laptop, telefon, ezekhez töltő, bankkartya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!