Ti vinnétek magatokkal pénzt?
Figyelt kérdés
Külföldre költözök, mint bébiszitter.. A család már ki fizette a repülőjegyemet illetve náluk fogok lakni és enni is.. Tehát teljes ellátást kapok. :) úgy gondoltam hogy mindent megveszek ami kell nekem itt Magyarországon. Hülyeség ha nem viszek pénzt?2018. júl. 21. 08:27
1/6 anonim válasza:
Igen hülyeség. Legalább annyi legyen nálad, hogy vészhelyzet esetén tudj venni egy repjegyet.
2/6 anonim válasza:
Mindenkepp vigyel legalabb egy ezrest (dollar)
3/6 anonim válasza:
Legalább annyi pénz legyen nálad, hogy vész esetén haza tudj utazni. Meg aztán ha hirtelen szükséged lesz valamire, nem tudod megvenni, de még egy fagyit sem tudsz enni...
4/6 anonim válasza:
Alap!, hogy legyen nálad 50 chf/euró.
5/6 anonim válasza:
Szerencsétlen gyerekek!
Olyan bébiszittert kapnak, akinek kevesebb esze van mint nekik...
6/6 Norman Bates válasza:
En par eve voltam Aupair, penz nelkul mentem ki (csoro voltam). Sajnos a csalad ahova kerultem eleg creepy volt, szerencsem volt, hogy talaltam neten masik csaladot, kulpnben bajban lettem volna penz nelkul. Ha van penzed/van aki tamogat, akkor mindenkeppen vigyel magaddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!