Egyetemisták, főiskolások! Mik azok a holmik, amiket magatokkal visztek költözéskor?
Nekem a vasaló volt az első, ami hiányzott. Meg persze egy vasalóasztal hozzá. De ezeket úgyis venni kell általában, kevés háznál van belőle raktáron felesleges.:)
Meg aztán hajszárító, porszívó stb... Körül kellene nézned a bérelt lakásban, hogy mennyire felszerelt. Én is bútorozott lakást béreltem, de pl. mosógép nem volt benne, azt én vettem.
Írószereket, tisztálkodószereket nem érdemes cipelni, azt majd veszel helyben. Papucsot is inkább vegyél egyet, hogy legyen otthon is meg az albiban is, mert nagyon rossz, amikor télen hazautazol és rájössz, hogy elfelejtetted hazavinni. Kivéve padlófűtésnél :)
Ami alap: ruhák (meleg ruha is!!), laptop, pénz. Ennyivel már jó vagy :) De pénz elsőre sok kell, rengeteg kiadásod lesz (ugye a takarítószerek, tusfürdő, füzetek, jegyzetek, meg ami még hiányzik. És olyan mindig lesz.)
Ha nincs ágynemű, azt is vigyél. Ha nincsenek edények, akkor legalább egy kislábast és egy tányért. Vállfákat a ruháknak... De ez mind az albitól függ.
mi pl fullos albit adunk ki. (van benne komplett étkészlet, az összes konyhai és fürdőszobai "gép", porszívó, ruhaszárító, és természetesen a bútorok.)
de vannak helyek, ahol csak az alap gépek vannak meg a bútorok.
oda sokmindent kell venni/vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!