Albánia
Ausztria
Belgium
Bosznia-Hercegovina
Horvátország
Ciprus
Csehország
Nagy-Britannia
Franciaország
Németország
Olaszország
Macedónia
Málta
Monaco
Norvégia
Lengyelország
Portugália
Románia
Szerbia
Szlovákia
Szlovénia
Spanyolország
Svájc
Hollandia
Törökország
Izrael
Japán
Egyesült Arab Emirátusok
Nem fogom mind leírni egyesével :) Európában csak a miniállamokban nem voltam még és Lengyelországban és Svájcban, a többi országban már jártam, van, ahol több helyen is. Európán kívül pedig USA.
És mielőtt jönnének az utálkozós hozzászólások, nem vagyok ilyen gazdag :D Legtöbb helyen munka miatt jártam.
Albánia, Ausztria, Argentína, Belgium, Bosznia-Herzegovina, Bulgária, Brazília, Ciprus, Csehország, Dánia, Egyesült Királyság, Észtország, Finnország, Franciaország, Görögország, Grúzia, Hollandia, Horvátország, Írország, Izland, Lengyelország, Lettország, Litvánia, Macedónia, Málta, Montenegró, Németország, Olaszország, Portugália, Spanyolország + Kanári szigetek, Svájc, Svédország, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Törökország, Vatikán. Ezek közül több országban többször is voltam, 3-ban pedig éltem is.
Ezt az elmúlt 10 évben sikerült, most már szerencsére elég jól keresek ahhoz, hogy annyit utazhassak, amennyit szeretnék, de még mindig fapados-"backpacker" módon utazom, úgyanúgy, mint amikor csóró voltam és stoppal jártam körbe Európát. A luxusnyaralásokat, steril lelketlen hoteleket, puccos helyeket a mai napig ki nem állhatom. A 30as éveim elején vagyok, a célom eljutni a világ összes országába.
Ausztria
Szlovákia 3x
Csehország
Magyarország
Szerbia
Horvátország
Bosznia-Hercegovina
Olaszország
Grúzia
Anglia 2x
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!