Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Honnan tudhatnám meg mennyi a...

Honnan tudhatnám meg mennyi a BKK tartozásom?

Figyelt kérdés

Ma megbüntettek, tegnap lejárt a bérletem, tök jófej volt a nőci, mondta vegyek bérletet 2K, és el van intézve.

Most olvasom, hogyha van már tartozásom hiába fizetem be a 2K-t, kérik a többit is.

Igazából bele sem akarok gondolni, hogy mennyi az annyi, mert nem számoltam már egy idő után mennyiszer büntettek meg, fiatal voltam és bolond, spóroltam, amin lehetett, hát nem kellett volna. Azóta veszek bérletet, úgyhogy nem kell a szent beszéd.

Hol tudnám lekeresni, hogy mennyivel tartozok? Lehet részletfizetést kérni?! :D

2018. júl. 26. 13:24
 1/6 anonim ***** válasza:

Titokban tartják makd te később kamatostul fizethetsz.

Nekem rendőrségi ügyem is volt a BKK val mert butuska azért nem vagyok mint a magyar átlag...

2018. júl. 26. 13:31
 2/6 anonim válasza:
91%
#1: a magyar átlag fölötti intelligenciát hallhattuk.
2018. júl. 26. 13:51
 3/6 anonim válasza:
Szerintem már többszázezer forintra duzzadhatott, mint öcsémnél. Neki 700.000ft körüli volt a sra, amikor jött a nagy felszóítás, fenyegetés stb. Aztán valami olyasmi lett a vége, hogy régebbi, mint egy év, a bkv futhat a pénze után.
2018. júl. 26. 14:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Milliós összeg is lehet, simán.
2018. júl. 26. 14:22
 5/6 A kérdező kommentje:
Méltányossági kérelem, ledolgozás, részletfizetés.....?:D
2018. aug. 6. 10:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Létezik elévülés is
2018. aug. 19. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!