A tb tartozásom összegét hogyan tudhatnám meg?
Figyelt kérdés
Holnap megyek az adóhivatalba, ott meg lehet ezt tudni, vagy külön van erre tb ház?
Bocsi, még zöldfülű vagyok, segítsetek már. Nehezen megy még ez a felnőtté válás dolog.
Nincs ki segítsen.
2012. aug. 27. 17:17
1/5 medve5 válasza:
Be kell menni a TB igazgatóságra,oda ahova területileg tartozol.
Személyi legyen nálad.
Sorszám.Aztán elmondanak mindent az ablaknál.
2/5 anonim válasza:
Igen. Mikor végeztél nappali tagozaton? Havi 6000 Ft körüli összeget kell fizetni.
3/5 anonim válasza:
az apehnál is megmondják , számítógépen napra pontosan hogy mikor ki "fizette helyetted" (pl nekem mondták hogy juniusig iskolában voltam, oktoberig nem kellett volna fizetni a tb-d, visznt volt munkám szeptembertől, két hónap, azután egy hónapig nem kellet fizetni stb)
4/5 doryka1234 válasza:
Elvileg telefonon is megtudakolhatod, mintha hallottam volna ilyesmit.
5/5 anonim válasza:
magyarorszag.hu ügyfélkapu regisztráció,és onnantól kezdve meg tudod nézni ebev szolgáltatásnál. amúgy a saját tb 6390.- most
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!