Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Utasokról lehet információt...

Utasokról lehet információt kérni? Honnan tudhatnám, hogy megérkezett a géppel?

Figyelt kérdés
A következő történt: egyik barátom repült volna hozzánk, Ferihegyre, de nem találta kiírva a járatot, utánanéztem, törölték. Ekkor ő is ezt az információt kapta. Majd amikor megtudtam, hogy később indul, próbáltam hívni, de már nem vette fel. Gondoltam felszállt a gépre. Azóta sem tudom elérni. Mivel nem tudtam, hogy a gép elindult, késve értem Ferihegyre, így nem bizonyosodtam meg arról, hogy megérkezett-e a gép, és ő is vele együtt,vagy sem. Ferihegy azt mondja, leszállt a gép, a légitársaság információja szerint törölték azt a járatot. Honnan tudhatnám meg, hogy mi az igazság?
2013. márc. 12. 14:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Utasrol informaciot nem fogsz tudni szerezni, mert az utaslista titkositva van.

Bud.hu n is meg tudod nézni, hogy leszállt e a gép, de arra nem fogsz információt kapni, hogy a barátod rajta volt e a gepen.

2013. márc. 12. 15:31
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Igen, ott is azt írták, h leszállt,és a ferihegy járatinfon is azt mondták. A légitársaság telefonos infoján pedig azt mondták, h törölték a járatot :S
2013. márc. 12. 15:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha leszállt, akkor leszállt, mindegy, hogy mit mond a légitársaság.
2013. márc. 12. 16:16
 4/7 anonim ***** válasza:

Minden jaratnak van egy jaratszama, ami a repulogepre vonatkozik. Elkepzelheto, hogy azt a bizonyos jaratot toroltek, mert meghibasodott a gep, de be tudtak allitani ugyannarra az A-B utra egy masik gepet, masik jaratszammal. Vagyis Ferihegy latja, hogy Abol jott Bbe a gep es leszallt, a legitrsasag, meg azt latja, hogy xy134-es jarat torolve lett...

Amugy jol irtak fentebb, sajnos nem tudsz utasokrol infot szerezni, azt csak a rendorseg tudja megtenni, ha elkezdenek nyomozni, civilek nem ferhetnek hozza.

2013. márc. 12. 18:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Na meglett a csávó? :)
2013. márc. 14. 13:58
 6/7 A kérdező kommentje:

igen, meg lett, köszönöm a segítséget! :)

Bár azt nem tudjuk, hogy a gép végülis tényleg felszállt-e és leszállt-e Ferihegyen, de mindegy is már...A barátom 2 nappal később jött, de meg lett:)

2013. márc. 17. 09:58
 7/7 A kérdező kommentje:
*meglett
2013. márc. 17. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!