Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Álmom az USA! Tudnátok hasznos...

Álmom az USA! Tudnátok hasznos tanáccsal segíteni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nagy álmom, sőt egyettlen álmom, hogy usában éljek! Csak szakmám van, festő, és gyári melósként fogalmam sincs, hogy hogyan tudnék kijuttni, vagy hogyan spórolhattnék össze 2 millió ft ot, ami a kezdeti költségekre lenne elég, bármit elvállalnék, nincs olyan meló, amire nemet mondanék, ha kell 20 órákat dolgozom, csak ott élhessek! Sajnos már 41 éves ffi vagyok, és nagyon félek, hogy ha eddig nemsikerült, akkor már ezután sem fog, főleg a 2 milliót összeszedni,,, nincs autóm, lakásom, albiban élek, szinte minden rokonom meghalt, örökség sincs sehonnan! Normális külsejű, ápolt ember vagyok, jogsim meg van mindenre, motor, autó, teherautó, kamion, busz! Adnátok hasznos tanácsot! Nyc brooklyn lenne a főálmom, de a leg kissebb kis falucska is jó lenne, csak már mehessek! Alap francia, és angol az megy de döcögve, örülnék hasznos tanácsnak, arra semmi, gyakorlatilag nulla az esély, hogy státuszom is legyen, ez a Trump kicsit megnehezítette... Köszönöm!

Tisztelettel: Rudolf!

2018. júl. 8. 13:46
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Azért viccesek vagytok, a kérdezőt lehúzzátok, de mikor múltkor egy 16 éves lány írt ki kérdést hogy ő amerikában szeretne színésznő lenni, mindenki azt írta hogy hajrá, sose adja fel az álmait,pedig lássuk be, arra jóval kevesebb az esély mint arra amit ez a kérdező tervez.
2018. júl. 8. 14:46
 12/21 A kérdező kommentje:
11/11 köszi, sajnos ilyen ez az oldal, nemhittem hogy itt kaphatok segítséget, de gondoltam megér 1 próbát, hátha... elöbb pont ezt írtam, ha csaj lennék már jönnének ajánlatok stb... :) :)
2018. júl. 8. 14:53
 13/21 anonim ***** válasza:
Bár tényleg kevés az esély, de én drukkolok hogy szerencséd legyen:-)
2018. júl. 8. 14:58
 14/21 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem egy 11 éves lánynak (megfelelő adottságokkal) még mindig több esélye van később amerikai színésznőnek lenni, mint egy nincstelen, alapvetően szakképzetlen 41 éves férfinak arra, hogy "megtalálja az amerikai álmot".
2018. júl. 8. 15:01
 15/21 A kérdező kommentje:
Mi az hogy nincstelen? Van 1 szakmám, A B C CE D DE kat jogsim, kisgéphajó jogsi, azért mert nemvagyok hajlandó 150 et fizettni 30 évig a banknak Hogy utána legyen saját amiben meghalok utána... inkább fizetek 50 et albérletre Eltemettem tavaly Anyum, 2 nagyszülőm, nincs sehol semmi hitelem, nem piálom, nem cigizem, feleségem us 2 éve ment el balesetben, azért ezt a paraszt vunkó hizzászólást átgondolnám.... büdös gyökér
2018. júl. 8. 16:05
 16/21 anonim ***** válasza:
Egyre kevesebb esélyt látok a sikeres amerikai karrieredre...
2018. júl. 8. 16:38
 17/21 anonim ***** válasza:
Ismerkedj meg egy amerikai nővel, akit elveszel feleségül és máris megkapod az állampolgárságot, valamint az ezzel járó jogokat.
2018. júl. 8. 17:57
 18/21 anonim ***** válasza:
23%
És az amerikai nők nyilván angolul nem beszélő, nincstelen, erősen szakképzetlen emberekhez akarnak hozzámenni, akik sok ezer km-re élnek tőlük...
2018. júl. 8. 17:59
 19/21 A kérdező kommentje:
18/18 te gyökér áruld már dl neked mid van? Mit értél el önerőből, mindenféle hitelek, és apuci pénze nélkül...
2018. júl. 8. 18:02
 20/21 anonim ***** válasza:
Szerezz 2 de inkább 3 diplomát szerezz 3-5 év szakmai tapasztalatot aztán keress egy céget aki alkalmaz és akkor elintézik a munkavállalói vízumot is.
2018. júl. 8. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!