25 óra az út és én láncdohányos vagyok....van lehetőség dohányozni normálisan vagy inkább mondjam le a nyaralást? 25 óra embertelen sok.....egyszer utaztam 12 órát ott a wc-be dohányoztam de csak 5X és az nagyon kevés....főleg a reggel amikor a kávé mellé nyugodtan elszívnék 2-3 szállal. Más dohányos hogy oldotta meg az ilyen szitut?
25 óra alatt lesz átszállás vagy nem Europai úton leszel.
Àtszállás alatt is lehet dohányozni, vagy ha megáll a vonat 10 percre nagyobb állomásokon.
Ha meg nem europai a vonat akkor ott mindenki pöfögni fog.
2018. jún. 19. 12:51
2/14 anonim válasza:
Átszálláskor cigizel. Európában, vonaton sehol nem lehet. Nyugati vonatokon sokszor az ablak sem nyitható, nem megoldható a dohányzás.
2018. jún. 19. 12:56
3/14 anonim válasza:
A vonatokon az egész Európai Unióban tilos a dohányzás, viszont állomásokon lehet. A vécét nem ajánlom, mert a modern vonatok van füstérzékelő van és tűzjelzést aktiválhat a füstöd, te pedig nyilván nem akarod kifizetni a brutál büntetést. Szerintem nézd ki előre a menetrendben, hol áll hosszabb ideig a vonat és nézz utána, mik az adott országban a szabályok. Idehaza vagy pl Szlovákiában tilos a dohányzás a peronokon, utóbbi országban a rendőrség büntet is erte. Németországban vannak dohányzó zónák a peronokon.
De egyébként nincs ilyen esetre megoldás, pl tapasz vagy esetleg e-cigi, ami ugyan szinten tilos, de legalább nem aktivalna tűzjelzőt?
2018. jún. 19. 13:03
4/14 A kérdező kommentje:
inkább lemondom a nyaralást :-) A nikotintapasz nem opció, az e-cigitől meg begyulladt az ínyem. Esetleg még utána nézek meg lehet-e szakítani az utat 4-5X kisebb városokban 1-1 napra, lehet úgy kibírnám...de 25 óra emberkínzásért én nem fizetek :-)
2018. jún. 19. 13:47
5/14 anonim válasza:
javaslom, a sínen gyújts rá, lehetőleg amikor jön feléd a vonat, mindenkinek jobb lesz
2018. jún. 19. 13:51
6/14 anonim válasza:
Az állomásokon természetesen, de manapság nem lett a vonaton cigizni... hálistennek, akarja a fene szagolni azt a bűzt.
2018. jún. 19. 15:03
7/14 anonim válasza:
Ez már az elmebaj kategória.
2018. jún. 19. 17:19
8/14 anonim válasza:
Mondjuk azt nemigen írtad le, hogy hová lesz az út, márpedig ezen is múlik. Például egy ukràn pravodnyik aligha fog belekötni abba, ha a kocsi hátsó peronján dohányzol, más meg nem is jut be a hálókocsiba. Ezzel szemben mondjuk egy szlovák vasútőr màr dörzsöli is a tenyerét, amint feltűnik Pàrkány szobi bejáratán a három lámpa.
2018. jún. 19. 18:22
9/14 anonim válasza:
Azt azért tudod ugye, hogy nagyon nem normális, hogy nyaralást lemondasz cigi nélkül.. Ha ennyire láncdohányos vagy érdemes orvosi segítséget kérni. Vagy menj repülővel az nem olyan hosszú.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!