Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hogy oldható meg a dohányzás...

Hogy oldható meg a dohányzás hosszabb vonatúton?

Figyelt kérdés
14 órás vonatút elébe nézek, és dohányos vagyok. Nem voltam még hasonló helyzetben (eddig busszal tettem meg ezt a távolságot, és az ugye 2óránként megáll) tehát a kérdés a következő: rá tudok-e gyújtani majd az út alatt valamikor, vagy vegyek nicorette-t? :D köszi a válaszokat!

2013. jún. 26. 15:32
 1/4 anonim válasza:
100%
Én ha látnám, hogy valaki leszáll csomagok nélkül és látom, hogy rágyújt én is leszállnék. Meg ha a kalaúz annál az ajtónál van ahol te elszállsz cigizni, beszélhetsz vele, úgyis tudja mikor indultok tovább...nem fog otthagyni :)
2013. jún. 26. 15:38
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem minden állomáson lehet cigizni.

Aludj. Alvás közben biztos nem szoktál cigizni :)

2013. jún. 26. 19:13
 3/4 anonim válasza:
Wc :)) De ha esetleg nem lehuzhato a wc ablak akk nicorette :)
2013. jún. 27. 16:05
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Rohadt idegesítő, amikor nem dohányosként megyek wc-re és meg lehet fulladni a cigifüsttől. És csak egy pisilés ideje alatt is bőven átveszi a ruhám is a szagot. Ettől én pl. agybajt kapok, szóval kérlek, ne a wc-be!!!!!!
2013. jún. 27. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!