Úgy menni fog a leszokás, hogy egyszerűen nem veszek több cigit?
1 hete nem gyújtottam rá, de minden nap 1-2 percre eszembe jut, hogy jó lenne egy cigi.
Aztán elmúlik a gondolat...
Szerencsére nem sokat dohányoztam kb 1 hónapot.
Azt mondják 1-2 év után most aztán ki lennék akadva...
Nem vagyok kiakadva csak eszembe jut, mikor elindulok valahova, hogy előtte még el szoktam szívni egy cigit.
De nem akarok többet dohányozni, drága is, 1.je után messze is mehetnék cigiért, meg nem egészséges, meg utáltam a cigi szagom...
Úgy menni fog a leszokás, hogy egyszerűen nem veszek többet cigit?
10 év után egyik reggel elszívtam a dobozban lévő utolsó szálat, és elhatároztam, hogy többet nem dohányzok.
Nem hiszek a fokozatosságban. Az a gyenge embereknek való, akik úgy akarnak dohányozni, hogy közben azzal nyugtatgatják magukat, hogy ez már a leszokás része.
5 éve szívtam el az utolsó szálat, és azóta egy slukkot sem. De elérulom, még most is gyakran megkívánom. De attól csak még büszkébb vagyok magamra, hogy ellen tudok állni.
Ember vagyok, nem állat. Én akarok uralkodni a testemen. Ne a testem uralkodjon rajtam.
Ha nem veszel, akkor igen :)
De 1 hónap után azért nem feltétlenül van szó leszokásról.
Mégsem 10 évet cigiztél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!