Dohányzásról való leszokás után milyen pozitív változásokat vettél észre magadon?
6 év után (napi átlag 6 szál)
3 hete nem szívom
nem krákogok reggel, jobban érzem az illatokat, kevesebbet köhögök, a bőrömön még nem látok semmit, a közérzetem jobb, és nem vagyok büdös :)
negatívum csak 1 van: amikor kicsit magam alatt vagyok, akkor jó lenne vigasztalónak egy cigi, de túllépek rajta, nem akarom elrontani
Lassan 1 hónapja, hogy nem gyújtottam rá 13 év aktív dohányzás után.
Pozitívumok:
-Egészségesebb színű az arcbőröm, eltűnőben vannak a szemem alatti árkok, karikák (feszesebb nem lett, mert még fiatal vagyok)
-Nem vagyok büdös, kesernyés, "fáradt" dohányszagú. Ennek azért is örülök, mert imádom a parfümöket és végre normálisan érzem magamon őket, nem cigiszaggal keveredve
-Jobban érzem az ízeket.
-Meg tudtam magam ajándékozni valamivel, ami tuti cigire ment volna el
-reggelente mintha könnyebben ébrednék, rövidebb ideig tart a felkelés utáni kómásság
-nem cseszek el annyi időt amikor el kell indulnom valahova, hogy na még egy cigire rágyújtok
-nem kell szégyenkeznem amiatt, hogy az utcán jön rám a cigiszükség és rá kell gyújtanom nyilvánosan.
Negatívumok:
- mentálisan nem vagyok jól, hiányzik a cigi, szomorúnak és üresnek érzem magam és a világot
-a bőrömön elég sok pattanás jön ki, egyik barátnőm szerint most jön ki a sok méreganyag
-mintha büdösebbet izzadnék, ami rám sose volt jellemző. Ez valószínűleg a méreg távozásával lehet összefüggésben
-kevesebb folyadékra van igényem, mert a cigi szárít és minden cigizés után szükségem volt régen egy pohár vízre. Most meg elfelejtek inni.
Megmondom őszintén, összességében nem érzem jól magam. De remélem, hogy majd könnyebb lesz és megéri a szenvedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!