A fogantatástól számított 2-3 hét dohányzás, majd a pozitív terhes teszt által okozott ilyedtség utáni hirtelen leszokás, az milyen következményekkel jár a babára nézve?
én is azonnal leraktam a cigit és a 40.hétben járok, egészséges a babám. Csak jót tehetsz vele, ha lerakod!!!!! szerintem badarság, amikor a dohányos anyukák arra hivatkoznak, hogy nagyon idegesek, ha nem gyújtanak rá és az többet árt a babának, mint néhány szál cigi!
saját példám, napi 2 doboz cigit szívtam el akkoriban(haldokló édesapámat ápoltam, akit azóta eltemettem) és mégis le tudtam tenni, amikor pozitív lett a teszt! nem másnap, nem, ha elfogy még ez a doboz cigi, hanem azonnal!!!! ráadásul a párom is dohányzik. mondjuk nálunk sose volt a lakásban dohányzás, így nem az orrom előtt szívja. szóval én mondom! le lehet tenni! és csak JOBB lesz a babádnak, hidd el! ráadásul nyugodtan tudsz majd aludni, mert nem lesz lelkiismeretfurdalásod!
Büszke lehetsz magadra!! :-)
További szép napot!!!!!
Semmilyen hatással nincs rá, fogantatás után 2-3 hétig még nincs közvetlen összeköttetés a baba és az anya szervezete között.
Az a fontos, hogy most már ne gyújts rá!
Érdemes figyelned az evésre, mert attól függetlenül, hogy most 40 vagy 80 kiló vagy éppen, a cigi abbahagyásakor 5-6 kiló fel szokott azonnal ugrani!
Örülök hogy ez nem akkora gond, mint amire számítottam :)
Majd kitalálok valamit dohányzás helyett, ami nem evés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!