Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mi a véleményetek a Tabex...

Mi a véleményetek a Tabex nevű dohányzás leszokás segítő gyógyszerről?

Figyelt kérdés
2010. jan. 24. 14:10
 1/2 anonim válasza:
a saját főnőkőm próbált ilyen módszereket,de reggelre a tapasz hol a homlokán volt,hol meg a takaróján!Azóta is dohányzik,én most találtam egy cd-t a dohányosok leszoktatására 1000-ft,ért,vajon kipróbáljam vagy olyan mint a tapasz?Állitólag egy órán belül hatni fog,mivel csak 50-perces az anyag! Kipróbálom ha jó irok róla!!!
2010. febr. 13. 22:31
 2/2 anonim válasza:

magam is leszokásra vágyó ember vagyok, és amit 25 év bagózás alatti próbálkozásim megtanítottak nekem, kizárólag önmagam és az akaratom vehet rá arra, hogy letegyem, és nincs semmilyen mellékcucc, ami segít. nekem a legtöbbet a biorezonanciás segített, de az is semmi, csak 1 út, hogy a "hitedet" erősítsd.

Ha megvan az elhatározás és elég komoly, akkor le fogod tudni tenni... le sosem szoksz, csak leteszed :)

2010. jún. 19. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!