Leginkább ezekre az országokra gondoltam -Ausztria
-Lichtenstein
-Luxemburg
-Spanyolország
-Portugália
-Izland
Középfokú német és angol nyelven tudok, van egy érettségim tudom semmit sem ér és most lett meg az asztalos vizsgám szóval van egy asztalos szakmám amiben a mestereim szerint jó vagyok még ahol 2 évet voltam gyakorlaton a főnök is azt mondta hogy sokra vihetem csak nem ebbe az országba, igazából ami most itt folyik az nem nagyon nem tetszik szóval inkább szerencsét próbálok máshol,pénz adnak a rokonaim majd utána vissza vizetem nekik, leginkább olyan helyre mennék ahol jó az éghajlat akár megtanulnák annak az országnak a nyelvét is,köszönöm hogy elolvastad :-)
20F
Segítsetek, ti mit javasoltok, írjatok sokat hogy minnél jobban meggyőzzetek :-)
Első körben Ausztria magyar határtól távolabbi része.
2018. máj. 29. 05:41
3/9 D. Brasco válasza:
Spanyolország köztudottan az eu legnagyobb mumkanelkulisegevel küzdő orszag,biztosan te fogsz kelleni nekik egy érettségivel meg egy gyorstalpaló asztalos szakmaval......mondjuk ugyan et a többi orszagrol is elmondható,hogy nem fogsz nekik kelleni,mondjuk ott nem is feltetlen a munkanelkuliseg miatt,hanem mert amit felmutatsz az oda édeskevés!Kb a mc donalds parkoloban a szemetet összeseperni jó!igy aztan en is azt mondanam hogy ausztria
2018. máj. 29. 07:54
4/9 A kérdező kommentje:
Utolsó ez rendes szakma 3 éves volt a suli mellett csináltam az érettségit és tanultam a nyelveket.
2018. máj. 29. 08:54
5/9 anonim válasza:
Izlandot javasolnám. Kitűnő az éghajlat, és úgy kellenek ott az asztalosok, mint a falat kenyér.:-)
2018. máj. 29. 10:01
6/9 anonim válasza:
Németországot javaslom Ausztria után.
Németországban ha tudsz németül akkor csinálhatsz egy plussz ausbildung-t ahol 2-3 évet gyakornokként vagy, de ezért 600€ körül fogsz keresni. Egy Wg(közös lakás) simán fent tudsz tartani és utánna tuti biztosan lesz munkád is.
Keress a neten úgy, hogy Ausbildung Tischler.
2018. máj. 29. 10:27
7/9 anonim válasza:
Izlandon kell az asztalos, elég könnyű 1 milla felett keresni, viszont az ország is ehhez mérten drága.
2018. máj. 29. 10:28
8/9 anonim válasza:
Amúgy nem értem, miért külföldre akarsz költözni, ha a család támogat pénzzel. A helyedben szereznék még némi gyakorlatot (akár külföldön, pl. írták a német lehetőséget), esetleg tanulnék még pl. bútor-restaurációt, aztán csinálnék itthon egy saját műhelyt. A főváros környékén, vagy még inkább a Dunántúlon, Győr környékén pl. Rengetegen csináltatnak egyedi bútort, nyílászárókat, újíttatnak fel régi, gyönyörű garnitúrákat, bútorokat, van rá fizetőképes kereslet. Van rokonom, aki (egyelőre) csak a szabadidejében foglalkozik ezzel, többet keres vele, mint a főállásával.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!