Milyen országba költözzek gimnázium után?
Figyelt kérdés
Ha befejeztem a gimit mindenképp külföldre szeretnék költözni és ott folytatni a tanulmányaimat vagy akár valamit elkezdenék dolgozni. Milyen országokat javasoltok, milyen munka, plusz munka lehetőségeket ismertek? Elsősorban az angol nyelvterületek jönnének szóba de mindenre nyitott vagyok.2017. máj. 11. 21:42
1/6 anonim válasza:
Elöször azt kellene eldöntened, MIT akarsz csinálni, MIT akarsz tanulni.
Ezután érdemes megfelelö oktatási intézményeket keresni - és akkor adódni fog az, hogy HOL.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, még várom a további ötleteket. Még egyenlőre nem tudom mit csináljak.
2017. máj. 13. 13:50
5/6 anonim válasza:
Ha egyetemre szeretnél menni, ajánlom a skandináv országokat, pl Svédországot. Ott nagyon fejlett az angol nyelvű felsőoktatás, és ha jól tudom, ingyenes.
Negatívum, hogy nagyon drága a megélhetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!