Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Melyik országba költözzek?...

Melyik országba költözzek? Folyt. Lent!

Figyelt kérdés
Olyan helyet keresek,ahol sokat esik,de nem úgy,hogy elönti a házat,és keveset süt a nap.
2010. jún. 12. 22:57
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Anglia, Irorszag.
2010. jún. 12. 23:02
 2/16 anonim válasza:
66%

Én is rühellem a hazai időjárást, egyszerűen elviselhetetlen. De azért ne költözz el.

Am Svédország jó, gyönyörű, sokat esik az eső, de csak percekig, agusztusban voltam kint jó hűvös volt 10 napig esett az eső, úgy hogy rákezd, majd eláll. Remekül éreztem magam!

Britt szigetek is jó télen nincs ez az agyfájdító hideg, nyáron sokat esik, sőt szinte mindig, de legalább a hőfok kellemes.

A svéd nők szépek az angolok csúnyák! Sajnos sok mindkét országban a fekete bevándorlók, kik állatias ösztöneikből adódóan bűnöznek, ezzel számolj.

2010. jún. 12. 23:05
 3/16 anonim ***** válasza:
46%

Minek akarsz olyan helyre költözni ahol sokat esik, meg nem süt a nap?

Én 1 órán belül megbolondulnék, azért is nem mennék soha Angliába legyenek csak ott a maguk esős éghajlatába nem nekem való az:) De az tény, hogy fentiek alapján az Egyesült Királyság szerintem a legmegfelelőbb számodra

2010. jún. 12. 23:06
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Itt a másodikba, kicsit belekötve akkor már inkább Finnország, de ott rengeteget süt a nap, ott most is süt a nap, mert most van az a nyári időszak amikor sosem nyugszik le a nap. Nekem minden szempontból természetileg is jobban tetszik Finnország.
2010. jún. 12. 23:08
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
USA, Seattle?
2010. jún. 12. 23:28
 6/16 anonim válasza:
95%
Hollandia az pont ilyen.
2010. jún. 13. 00:06
 7/16 anonim ***** válasza:
Én Wales-ben élek, idén is és tavaly is jó idô volt, kb-15-25 fok, nem esik annyit, egész kellemes és tiszta a levegô.
2010. jún. 13. 00:24
 8/16 anonim ***** válasza:

England is the best choice

Anglia :D

2010. jún. 13. 00:34
 9/16 anonim ***** válasza:
90%

Bárcsak

Angliába születtem volna

2010. jún. 13. 00:35
 10/16 anonim ***** válasza:
olyan országba költözz, aminek megérted a nyelvét:D
2010. jún. 13. 00:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.