Au-pairnek elmenni valahova fél évre, egy évre? Megéri?
Nem veszélyes, főleg ha EU-n belül mész ki. :)
Én lassan 5. hónapot töltöm itt dániában au-pairként.
Ha tényleg nagyon félsz attól, hogy esetleg kihasználnak vagy bármi ilyesmi, akkor menj ügynökségen keresztül.(persze így többe fog kerülni a kikerülés):)
Én egy oldalon találkoztam a családdal akinél vagyok. Szerintem ha többször is beszéltek skype-on és megismered őket, látod a gyerekeket nincs semmitől félni. :D
Bármit is választasz sok sikert neked. :)
Nagyon családfüggő. Én egy hihetetlenül korrekt családot fogtam ki és náluk vagyok év eleje óta. A zsebpénzem nagyon jó az átlaghoz képest. Viszont itt kint sok olyan történetet hallottam, ahol tényleg kihasználják csak az Au paireket. Mondjuk olyan munkát végeztetnek veled, amit nem neked kéne megcsinálni, folyamatosan túlórákban vagy stb.
Nem tudom hogy lehetne ezt elkerülni, mert skypeon keresztül majdnem mindenki próbálja a legjobb arcát mutatni.
#4 vagyok.
Ugyan nekem 2 rossz tapasztalatom is volt Svájcban, de most a nyárra kijöttem Angliába Au pairkedni és imádom, nagyon jó családot fogtam ki, korrektek, tartják magukat a szerződéshez, nem kell többet dolgoznom mint amiben megállapodtunk, van takarítójuk is, szóval én csak a konyhát tartom rendben, a max fizut kapom, amit itt au pairként lehet(heti 120 font) plusz van egy saját kocsim is, amibe fizetik a benzin felét. A gyerekek szófogadóak és nagyon jólneveltek. Én azt tudom ajánlani, hogy mikor családot választasz, legyenek meg az elvárásaid és ne adj alá. Pl én olyan csaladot akartam, ahol szabadok a hétvégéim, heti minimum 100-120 fontot kapok, és legyen kocsim. És a gyerekek legyenek 7+ évesek, mivel velük kevesebb a macera, mint a kicsikkel. Ez mind teljesült ebben a családban.
Magyarul ha jól és megfontoltan választasz, akkor nagy élmény lehet az Au pairkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!