Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Szeretnék valahova elutazni a...

Szeretnék valahova elutazni a húsvéti 4 napos szünetben párommal. Ötletek?

Figyelt kérdés
Elsősorban külföld jobban érdekelne, de belföld is okés. Az árat még nem találtuk ki, mindenképpen a lehető legolcsóbban szeretnénk kihozni, kb. összesen 60 ezer Ft-ot szánnánk rá max. Van ötletetek? Vagy ilyen áron esélytelen?
2017. márc. 28. 17:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Krakkót vagy Prágát tudom ajánlani, tapasztalataim szerint ennyiből simán kihozható..
2017. márc. 28. 17:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, szerintem a jobb helyek már beteltek... Én maradnék belföldön, külföldi utazás legfeljebb valami közeli helyre (Szlovákia, Szlovénia) jön ki. Valami falusi turizmust ajánlanék (Őrség pl.), vagy hegyi túrát a hosszú tél után jó kimozdulni az ébredező természetbe. Április végén minden virágzik, kezdenek lombosodni a fák, szép időszak.
2017. márc. 28. 18:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Nézd meg airbnb-n, van itthon és a szomszédban is jó szállás 10 ezer/éjszaka alatt. Ha az útiköltséget is beleszámolod a 60 ezerbe, messzire nem tudtok menni, de itthon is vannak szép helyek, Szlovákiában, Ausztriában is. Sopron pl. klassz, kiindulópontnak is, vagy Eger és környéke, a Bakonyhoz Zirc, onnan Veszprém is könnyen megközelíthető és bejárható. Pécs és Szeged is szép, el lehet tölteni néhány napot mindkettőben tartalmasan. A Felvidék meg mindig jó választás.:-)
2017. márc. 28. 19:03
 4/5 anonim válasza:
Montenegró!
2017. márc. 28. 19:47
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha van autótok, szóba jöhet Szlovénia (Bled) vagy Ausztria (Dachstein és környéke), vagy Erdély... itt találni egészen olcsó szállásokat is (nézegesd a booking-com-ot). Attól függ, az ország melyik részén éltek, csak hogy az útiköltség se legyen sok.

Ha mindenképp Magyarország, akkor én azt mondom, ne wellness hoteleket keressetek, mert mindenhol csúcsidőszak a Húsvét, és nagyon felemelik az árakat. Egy sima szállodában, panzióban nem hiszem, de akkor meg max kirándulni tudtok, pl. Balatonfelvidék, Szeged és környéke, Észak-Magyarország...

2017. ápr. 1. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!