A mavnal van olyan hogy mennek valahova es haromszor kell atszallni de nincs vonatra penzem valami jegy amivel felszallok de nemszallitanak le hanem majd kifizetem a buntetest maskor? Vagy valami hasonlo dolog?
Figyelt kérdés
2015. márc. 27. 19:45
1/12 MrPifta válasza:
vegyél jegyet pl. kölcsön pénzből
2/12 A kérdező kommentje:
nemtudok
2015. márc. 27. 20:24
4/12 A kérdező kommentje:
most komolyan
2015. márc. 27. 21:03
5/12 anonim válasza:
Nincs ilyen lehetőség. Ha jegy nélkül utazol, és nem akarsz leszállni, a jegyvizsgáló rendőrt is hívhat, és még meg is büntet.
6/12 anonim válasza:
nem értem mit akarsz.valaki lefordítaná?
7/12 anonim válasza:
Ha adsz igazolványt, akkor nem szállítanak le, de brutál drága lesz, pláne három átszállással. Szvsz nagy hülyeség!
8/12 anonim válasza:
Felvázolod a jegyvizsgálónak a tényállást, átadod a személyidet és a lakcímkártyádat, ő pedig kiállít egy utasleadási lapot.
Ha jól emlékszem, akkor 3 munkanapon belül befizetve menetdíj+2600 Ft, 3 munkanapon túl menetdíj+8000 Ft, 30 napon túl menetdíj+12000Ft lesz a végösszeg.
Azt viszont nem tudom megmondani, hogy átszállás esetén egy utasleadási lapod (és egyszeri pótdíjfizetési kötelezettséged) vagy több utasleadásira (és többszöri pótdijazára) számíthatsz, de bizonyára készséggel válaszolnak a informacio@mav-start.hu címen érkező megkeresésre, illetve elvileg már a MÁV-DIREKT (06-40-49-49-49) is visszakerült a vasúthoz és normális információt tud adni.
9/12 anonim válasza:
Szerintem minden járaton megbüntetik. Akkor viszont szívás, mert simán összelehet így szedni 40-60 ezer büntit.
10/12 MrPifta válasza:
tényleg sokkal egyszerűbb és olcsóbb lenne valakitől, esetleg pénzintézettől pár ezret kölcsönkérni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!