Szerintetek elmenjek velük?
Az lenne a helyzet, hogy apukámnak holnap el kell vinnie egy ismerősünket Erdélybe. Több napig maradnának és ma megkérdezte apukám hogy nem-e megyek velük. Itt jönnek a bonyolultabb dolgok... én nem akarok erdélybe menni, engem nem érdekelnek az ottani dolgok, főleg hogy az ismerősünknél laknánk, és nem szeretem a családját... és még a hétvégi szabadidőm is rámenne erre az utazásra. Anyukám mondja hogy menjek el, hogy apukám ne érezze magát idegennek és ne unatkozzon, ezt meg is értem... közben kiderült hogy nagymamám és öcsém is megy velük, így annyia nem vagyok szükséges szerintem. csak hát az a baj, hogy nagyon féltem apukámat, és nem akkarom hogy baja legyen...
(+nem tudom hogy ott mennyire tudnám tartani a kapcsolatot a barátommal, és szeretnék rá is időt szánni, mert az elmúlt hónapokban nem sokat találkoztunk, és csak most lenne alkamas neki)
szerintetek mit tegyek, elmenjek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!