Vannak akik, nem a bulikázás, hanem a kultúra miatt utaznak a huszon évesek között?
Engem valahogy ridegen hagy az utazásnak a buli része (meg a buli is úgy magában). Eddig négyszer mentem el vagy barátokkal vagy egyetemi ismerősökkel külföldre és mindig az lett a vége, hogy reggel 10-11 körül felkelünk, 12-16-ig csinálunk valami értelmeset(+2x kaja) is majd 16-20 óráig csendes pihenő majd 21-től hajnalig BuLIka!!!!!!!
Inkább ülnék be este egy étterembe majd 11 fele elmennék aludni, hogy aztán majd másnap valami értelmeset is csináljak, de valahogy ez nem jön össze.
Emiatt általában egyedül utazom, de egyedül valahogy nem az igazi utazni.
Bár nem utazom sokat, de ha tehetem, azt egyedül teszem, épp a fent említett okok miatt. Ha már elmegyek egy idegen városba, idegen országba, akkor nem enni, aludni és bulizni akarok, hanem felfedezni a várost. Ha úgy van belefér a buli is az egyik este, de nem gondolom, hogy megéri azért kiadni egy rakat pénzt, hogy egy idegen helyen végigbulizza az ember az utazást.
21/L
Én bárhová utaztam, előtte már perfekt voltam az adott település, hely történelméből, és most is, bárhová utazunk a kedvesemmel, olvasok róla egy csomót, mert érdekel, mi volt ott.
A bulik pont nem érdekelnek, partizni otthon is lehet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!