Egy év alatt mennyi pénzt tudtok utazásra költeni? Ez mire elég (hányszor mentek egy évben, milyen minőségű utazásra telik, stb)?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 30. 22:16
1/18 anonim válasza:
mi kb 700E- 1M egy honapra megyunk egyszer, de volt mar 8 honapps utunk is
2/18 anonim válasza:
1300€ évente.
Munkába járás. Heti átlag 4 nap.
Ez a tömegközlekedésre elég. 😀
Nyaralás/ telelés:
1500 € 6 hét összesen egy évben.
Repülőjegy, szállás, költőpénz.
3/18 anonim válasza:
Én is olyan 500-700 ezer Ft körül kb., ebbe belefér 6-8 rövidebb út (pl. hosszú hétvégés városnézés) és egy hetes nyaralás.
4/18 anonim válasza:
Nem tudom. A pénz nem lenne gond, de évi hat nap szabadságom van és 3 hetente egy szabadnap. Ezeken a napokon inkább csak alszok.
5/18 anonim válasza:
4-es. Jól palira vagy véve ha 3 hetente van 1 szabadnapod. Egy héten minimum 1 szabadnap a kötelező amit a munkáltatónak biztosítania kell :DD
6/18 anonim válasza:
Azt, hogy mennyit tudnék nem tudom megmondani, ha akarnám az összes megtakarításomat erre költhetném, de nem akarom. A szűk keresztmetszet a szabi. Egy nagyobb útra megyünk minden évben, 2-3 hétre, 250-500-ezret költünk fejenként, az úticéltól függ (nyilván Ázsiában sok országban napokig elvagy egy ausztrál éjszakai szállás árából). Hátizsákos túristák vagyunk, magunknak szervezünk mindent. Tengerpartra fél napnál tovább nem vagyok hajlandó nyaralni menni, nekem az unalmas, helyette túrázni szeretek a hegyekben. Ezen kívül pár napokra szoktunk még utazni, de 800e/fő-nél szerintem sosem költöttünk még egy évben többet erre.
7/18 ritaera válasza:
Átlag fizuból élünk 2 egyetemistával akik természetesen dolgozgatnak már. Családi nyaralás nagyon régen volt. 2-3 napos hétvége inkább. Az is irgalmatlan összeg. Évente max 400000 Ft.
8/18 anonim válasza:
Változó, igazából a pénz nem probléma, az idő már annál inkább.
9/18 anonim válasza:
Évente egyszer megyünk klasszikus nyaralásra, és olyan 2-3x hosszú hétvégére. A szállást reális áron foglalom, de a költőpénzt nem kifejezetten centizzük ki. Sajnos szabadság sincs túl sok, úgyhogy az idő jobban hiányzik, mint a pénz.
10/18 anonim válasza:
Évente megyünk Thaiföldre. Oda nagyjából 1 millió forintnak megfelelő fontot költünk. ( nos, igen egy kicsit luxus nyaralás, meg nem turista járattal repülünk) Évente egyszer haza is megyünk Magyarországra 2-3 hétre nyaralni. Ott fogalmam sincs mennyit költünk de szerintem átszámítva 300 ezer forint biztos van (utazással együtt.) Kocsival járunk haza, és van pesten lakásunk, így csak a mindennapi éttermi étkezés, és a szórakozási költség. Meg mindig megyünk 3 napra Miskolctapolcára a barlangfürdőbe/ szállodába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!