Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Szerintetek nagyon gáz egyedül...

Szerintetek nagyon gáz egyedül utazásra menni? Valaki ment már egyedül?

Figyelt kérdés
Szívesen elmennék idegen tájakat felfedezni, talán össze is tudnám spórolni az árát, de egyszerűen nincs hozzá partner. Plusz én eléggé társaság függő ember vagyok. Nem tudom hogy egyedül tudnék-e úgy élvezni egy utazást.
2017. jan. 28. 11:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem gáz. Szállj meg hostelekben vagy couchsurfingelj ott rögtön tudsz ismeretségeket kötni és már nem leszel egyedül. Többen utaznak egyedül, mint gondolnád.
2017. jan. 28. 12:16
 2/3 anonim válasza:
Ez sok mindentől függ, például mennyire vagy bevállalós, és hogy hová mész. Ha például Bécsbe utazol és tudsz angolul, vagy németül, akkor simán, ha meg Üzbegisztánba, vagy Koszovóba, akkor már nem olyan egyszerű, mert ha történik valami, vagy ilyesmi, esetleg rendőrségi szinten, ami a korrupt országokban gyakori, akkor bajban vagy. Gáznak nem gáz, csak szerintem unalmas. Én is nagy utazó vagyok, nem rég kezdetem utakat is szervezni, de eddig nem nagyon találtam rá embereket. Te milyen országokban gondolkodsz?
2017. jan. 30. 15:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Utolsó, vicces, amit írsz, mert én pont Koszovóban voltam egyedül :) Az égvilágon semmi nem volt, sőt sokkal nagyobb biztonságban éreztem magam ott, mint pl. Párizsban, ahol szintén egyedül voltam. Nekem az a tapasztalatom, hogy azokban az országokban, ahová kevesebb turista megy, sokkal vendégszeretőbbek az emberek, mert ott még nem kötik össze azt a két dolgot, hogy turista egyenlő pénz. Te ott vendég vagy, akinek örülnek, hogy eljöttél ide és megnézed az országukat. Örülnek neked, és szívélyesen fogadnak. Ebből kifolyólag sokkal jobban szeretek olyan országokba menni, amelyek kevésbé számítanak felkapottnak a turisták körében.
2017. jan. 31. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!