Van itt olyan, ki teljesen egyedül ment egy külföldi (nem szervezett) utazásra? Megosztaná a tapasztalatait?
Én magam egy hasonlóba szeretnék belevágni idén nyáron. Bulgária-Románia-Ukrajna, vonattal, egyedül. A szállások már lefoglalva. (Felsőfokon beszélek angolul és franciául)
22f
Igen,én megtettem többször is.Mondjuk idősebb vagyok nálad 20 évvel(f).
2009-ben magam szerveztem az utazásom Irán meg Törökországba egyedül utazóként,semmi problémám nem akadt sehol.Tavaly meg Észak-Amerikában.Nyáron hasonló körülmények között fogok 5 hetet tölteni Dél-Amerika 3 országában.Ha óvatos vagy,nem mászkálsz éjszaka veszélyes helyeken,nem esik bántodásod.
Igen, én voltam, Bali, Szingapúr, Malajzia, Ausztrália, Anglia és Oroszország.
Ha tudsz angolul akkor nincs gond.
22L
Igen, teljesen egyéni szervezés: Irán, Nepál, Kína, Vietnám. Laosz, Thaiföld, Kambodzsa, Myanmar, India, Sri Lanka, Indonézia, Malájzia, Egyiptom
Szóval csak bátran, nagy élmény lesz.
Köszönöm nektek a válaszokat, igazán kedves dolgokat írtatok. Mindenkinek ment a zöld kéz (ha ez jelent valamit)
utolsó válaszadó: Laosz nekem is nagy kedvencem, megkérdezhetem nemedet/ s az utazás idején aktuális korodat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!