Merre érdemes elindulni?
Figyelt kérdés
Segítséget szeretnék kérni, a párommal idén ki fogunk költözni angliába és szeretném megkérdezni azokat akiknek van tapasztalata, hogy hova érdemes menni(nyugis kis város jó lenne) ahol munkalehetőség is több akad? Őszintén a nyelvtudásom minimális de megértetem magam és gyógymasszőr a szakmám. A másik pedig azt hallottam, hogy az elején saját kis lakást nem tudunk bérelni csak szobát, (én viszont nem akarok idegenekkel élni ha nem muszáj) ez igaz? Előre is köszönöm!2018. ápr. 5. 10:32
1/3 D. Brasco válasza:
Imádom ezeket a kerdeseket ahol eldöntött tenykent van leirva,hogy kiköltözünk.......csak még azt se tudják hogy hova meg minek......es egy ilyen oldalra jönnek érdeklödni........
De szerintem ne is nagyon erőltessétek ezt,anglia mar igy is lejart lemez ahonnan az emberek elfele mennek,meg olyan szinten túltelített a piac,hogy nyelvtudás nelkul eleve eselyed sincs semmire....most hagyjuk ezt a megértetem magam dolgot,meg amit mondanak azt értem....ez nem nyelvtudás...ez simán semmi!ugyhogy ne legyenek illuzioid....
2/3 anonim válasza:
1.-nel a pont, nincs is mit hozzafuzni
3/3 anonim válasza:
Nem muszáj másokkal együtt lakni, feltéve, hogy van 1-1.5 millád kaucióra. Nyelvtudás nélkül nekiindulni szerintem is rettenetes ötlet, munkát még lehet, hogy találsz is, de a párodon kívül nem lesz senki, akivel kommunikálni tudnál egy kenyérvásárlás szintjénél magasabb fokon, ami borzasztóan magányos érzés tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!