Sziasztok, 22 éves gépi forgácsoló+cnc gépkezelő vagyok 2 éves tapasztalattal, közepes angol tudással és szeretnék kiköltözni Kanadába a jobb élet reményében. Szeretném tudni hogy mégis menyi pénzel lenne érdemes neki vágnom, illetve hogy mekkora eséllyel találhatok munkát a szakmámmal.
Válaszokat előre is köszönöm.
2016. jún. 29. 16:23
1/7 anonim válasza:
hello
ez a szakma nem a szakterületem, az esélyekkel kapcsolatban azért ennek ellenére is tudsz tájékozódni a neten. kezdőtőkének 1-2 millió forintot javasolnék, persze ez attól is függ, melyik részre tervezel jönni.
2016. jún. 29. 16:29
2/7 anonim válasza:
én 3-4 milliót mondanék, lakásbérlés, megélhetés míg munkát nem találsz, a papírok, esetleges betegség esetén az ellátások, ez mind mind sok pénz.
2016. jún. 29. 16:55
3/7 anonim válasza:
Lakásbèrlès 1500-1800 körül mozog nèha a rezsi is benne van ami kb 2-300 havonta. Egyèb költsègek, kaja stb egy före mondjuk 2000( de lehet kevesebb is ez rajtad mùlik :) Összesègèben ha van havi 3 ezred akkor már jò vagy.Attòl függ mikor találsz melòt, èn mondjuk 15.000 dolcsit azèrt hoznèk kezdèsre vagy akár 20-at is,mert a lakásnál le kell tenni asszem 2 hònap elöleget is.
2016. jún. 29. 17:09
4/7 anonim válasza:
Hogy gondoltad a kiköltözést ? Pont rendszer alapján be lehet vándorolni Kanadába pl . annak ugorj neki de ahhoz is pénz kell , de fent vannak a hiányszakmák , Turista vízummal nem nagyon javaslom h neki indulj
2016. jún. 29. 19:11
5/7 anonim válasza:
CNC az mindig jó, először szerezz állást [link] és kivándorlóvízumot, nem lesz nehéz ilyen tudással és valami tapasztalattal. Aztán csak egy havi pénzre van szükséged, egy olcsó szobabérlet max pár száz dollár, kaját is megoldod az első hónapban pár száz dollárból, felfelé kerekítve legyen ezer dollárod, nem probléma.
Eszedbe se jusson illegálisként jönni, a itt a munkáltatót keményen büntetik ha illegálist alkalamaz tehát nem nagyon van illegálisnak munka, CNC még annyira sem.
2016. jún. 29. 22:49
6/7 A kérdező kommentje:
utolsó: Kitöltöttem a tesztet 2x er is és csak az változtat a végeredményen hogy van e érvényes állásajánlatom Kanadában. Nem teljesen értem hogyan lenne hogyha ahoz ott kellene már lennem hogy tudjak jelentkezni, vagy esetleg oda kint látatlanban is felvesznek embereket?
2016. jún. 30. 19:21
7/7 anonim válasza:
> vagy esetleg oda kint látatlanban is felvesznek embereket?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!