Szerintetek meddig fog még működni a zeekrewards.com és érdemes-e még most belépni egy nagyobb összeggel?
Mivel a cég pénzügyi kimutatásai nem publikusak (haha, nem véletlen), így a tulajdonosokon kívül SENKI sem tudja még megtippelni sem, hogy 1 hétig vagy 1 évig működik még a cég.
Vedd szerencsejátéknak az egészet, mintha ruletteznél. Ha beleteszed a pénzed és még 1 évig működik a cég akkor nyertél, ha jövő héten lehúzzák a rolót akkor vesztettél...
A zeekrewards amúgy 1,5 éve működik, nem MLM hanem piramisjáték és ezek élettartama nagyon változó 6 hónap - 4/5 év között.
"Akkor bizonyára azt is tudod hogy van jó néhány amelyik 15, 20, 30 és 50 éve működik."
NINCS olyan. A csúsztatás fontos eleme, hogy nagy múlttal rendelkező MLM üzletekről beszélnek, és összemossák a saját szarukat az említett vállalkozásokkal.
# 5
Remélem tisztába vagy vele, hogy a zeekrewards 2011 január közepe óta működik?
Webkonferencia, hihi! :) Hát ez ettől zseniális! Mindjárt dobok egy hátast, és el is felejtem, hogy végül is a befizetéseidből gazdagszik a feletted lévő, illetve az általad megvezetettek befizetéséből gazdagszol te!
Na EZT nehéz összemosni az MLM-ekkel, nem azt, hogy történetesen mi az a termék, amit értékesítesz! Neked mégis sikerült.
Ha látnátok a sötétségtől és elmennétek a zeekler.com oldalra, néhány matek különóra után talán ki tudnátok számolni, hogy napi néhány ezer termékre, termékenként többszörös túllicitálással, annyi pénz folyik be a céghez, VALÓDI PÉNZ, amiből ki tudnak fizetni minket csóró felhasználókat. Persze ennek a megértéséhez jó adag fáradságot kellene venni, beregisztrálni, kipróbálni, esetleg nyerni valamit, mert hogy azt is lehet ám. És igen, nekem elküldték a 96 dollárt, és csak 1.67-et fizettem érte. És igen, átutaltam a bankszámlámra, és bementem egy igazi boltba és igazi dolgokat vettem rajta.
De nem is írom tovább, segíteni csak annak lehet úgyis, aki félreteszi a "mindenátverésazinterneten" hozzáállását.
Ezt meg nem kérheti senki senkitől. Majd eldöntitek hogy szeretnétek-e máshonnan is bevételre szert tenni, vagy csak a kis országunk keretein belül próbáljátok meg előremozdítani a dolgaitokat. Nehogy megkérdezzétek hogy több pénz van-e 3-4 milliárd vásárló erejéből mint 1-2 millió emberéből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!